Как да разкараш мъж

59134
Как да разкараш мъж

Има ли наистина правилен начин да отрежете човек, който иска да бъде с вас? Никой не е идеален, но проучване показва, че има достойни варианти, които дори мъжете одобряват.

Според представителите на силния пол жените трябва просто да кажат "не". Колкото и неприятно да е да чуете от някого, че сте нежелан, това е по-добре, отколкото да давате фалшиви надежди.

Мъжката тревога прави жените щастливи

Психолози стигнали до извода, че представителите на двата пола не могат да намерят общ език, тъй като мъжете предпочитат половинките им...

Вторият начин е да обясните как стоят нещата за вас и да направите комплимент. Известната фраза "проблемът не е в теб, а в мен" може да е изтъркана, но върши добра работа. Има и други, които биха смекчили неприятните емоции като например "Скъп си ми, но не по този начин". С това давате да се разбере, че не мислите нищо лошо за него, но просто не го приемате за нещо повече от мил приятел.

Убедителната лъжа е третият начин да откажете директно. Мъжете са напълно наясно, че често жените използват различни извинения. За това можете убедително да се оправдаете, за да не нараните чувствата на някого. Да кажете, че имате приятел, дори да не е вярно винаги ще ви измъкне от ситуация, когато нямате желание да започвате нова връзка, пише БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com