Как всеки един може да помогне на децата със синдром на Даун

12289
Как всеки един може да помогне на децата със синдром на Даун
Снимка: Фондация "Живот със синдром на Даун"

Животът със синдром на Даун не е присъда, а предизвикателство, в което има за кого и за какво да се борим. Тези хора заслужават шанс и възможности наравно с всички останали. Подкрепата на всеки един от нас е изключително важна за по-пълноценния живот на хората със синдром на Даун в България.

„Живот със Синдром на Даун“ е легитимна фондация, която е учредена в обществена полза. Неин основател е семейство от гр. Варна, което неочаквано се сблъсква със синдрома на Даун, когато дъщеря им Микаела се ражда. Те създават видеоклипове и съдържание, чрез които запознават обществото с диагнозата, а целта им е да променят негативните обществени нагласи и предразсъдъци. Искате ли да научите как можете да им да помогнете в тази мисия?

Живот с Даун: Историята на едно любящо семейство (ВИДЕО)

Днес пътят ни отвежда в Пловдив, където ще ви запознаем с Вяра, Надежда и тяхната любов Борислав. Ще ви разкажем една история за упорит...

Във всички dm магазини в цялата страна вече можете да закупите специалната серия шарени чорапи, чиито дизайн е вдъхновен и разработен по случай юбилея на веригата и предстоящото отваряне на техния 100-тен магазин в България.

100% от продажбата на всеки чифт от юбилейните dm чорапи ще отидат в подкрепа на дейността на фондация „Живот със Синдром на Даун“. Чорапите са налични в два различни мотива – дамски в размери 35-42 и унисекс, в размери 35-46.

 

Малки музиканти свирят благотворително в помощ на деца със синдром на Даун

Благотворителен концерт „Деца свирят за деца“ ще се проведе в подкрепа на малчугани със синдром на Даун от Пловдив. В иници...

Към момента dm имат 96 магазина в 32 града. С разширяването на филиалната мрежа, нараства и броят на служителите на компанията, които към края на финансовата година са 883. Като добър и отговорен работодател, dm не само запази всички свои служители и разшири екипа си по време на пандемията, но и продължава непрекъснато да подкрепя различни социални инициативи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com