Лятна Академия 2016 г. във Fusion Academy

3980
Лятна Академия 2016 г. във Fusion Academy
Снимка: Fusion Academy

Лятото е приключение, което всяко дете очаква с нетърпение. Като специалисти в различни области и педагози се постарахме да създадем, колкото се може по-богата лятна програма, която да превърне това приключение в реалност и дори да надскочи очакванията на децата. Лятна Академия 2016 г. на Fusion Academy ще преведе децата през света на изкуствата и езиците, превръщайки ги в главни действащи лица. Два пъти в седмицата ще бъдем по цял ден във Витоша, като спортуваме, научаваме нови неща за природата и придобиваме скаутски умения.

С Лятната Академия целим да ангажираме децата по време на летните дни по приятен и полезен начин. Освен с изключително важните за тях часове по английски език, децата ще бъдат въвлечени и в света на изкуствата. Арт заниманията са разработени на база детските курсове във Fusion Academy, a именно – Рисуване, Дигитално рисуване, Дизайн, Моден Дизайн, Фотография, Съвременен танц, Актьорско майсторство. Новите формати, които включваме, са Забавна наука, Моделиране, Литература, Приключенска биология, както и по желание фотография и индивидуални занимания с вокален педагог и логопед.

Този формат помага от една страна на децата да открият нови и различни направления, в които биха имали интерес и потенциали за развитие, а от друга страна родителите да получат изключително полезна и важна обратна връзка от преподавателите в Лятната Академия за силните страни на своето дете.

Второ издание на Sofia Fun Fest – истински добрата новина!

След като през септември 2015 г. за първи път успяхме да съберем на едно място всичко най-добро за децата, тази година въоръжение с оп...

График: 30 май – 2 септември, oт понеделник до петък, от 8:30 до 18:00 ч., за деца на възраст от 6 до 14 г. Вие избирате, дали да запишете детето си за една, две или повече седмици, без или с прекъсване.

Пространството, с което разполагаме, е специално създадено за обучителни дейности с големи и светли зали.

Подробна информация за различните занимания по време на Лятната Академия, търсете на сайта на Fusion Academy.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com