Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Старо и златно тип Караянчева "ходете пеша": Гребете, щом нямате гориво - грузинци към руски кораб (ВИДЕО)

22 април 2024, 16:02 часа • 2444 прочитания

Нов импулс във войната в социалните мрежи срещу Русия заради кървавата руска инвазия в Украйна, отприщена от издирвания от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин.

Предвид приближаващния нов голям пакет от 60 млрд. долара американска военна и финансова помощ за Украйна, скъп спомен отпреди 2 години отново се споделя - отказ на грузински кораб да помогне на руски плавателен съд, който е без гориво и трябва да бъде изтеглен на буксир. Отказваме - като нямате гориво, гребете, е основното послание. Пълното НЕЦЕНЗУРИРАНО ВИДЕО ТУК, за лица над 18 години: Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, ходи пеша!

Още: Военни подариха интересна тениска на Зеленски, пожелаха му да я носи при среща с Путин (ВИДЕО)

Украйна не спира да пренася войната на руска територия

Поредна атака с дронове срещу руска петролна рафинерия - този път в Псковска област. Цел е била база на "Псковнефтепродукт".

Според местни информационни източници, два дрона са били свалени от "регионалните сили на руската ПВО". Но телеграм каналът "Псковска област" отбелязва, че в края на март началникът на регионалното управление на МВР Алексей Овсянников каза, че на територията на Псковска област няма противовъздушна отбрана, предава руската опозиционна медия ASTRA.

Латвийски дипломат каза на руски представители: Вървете на ... (ВИДЕО)

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес