X
 
 

Благотворителен йога час ще осигури топъл обяд на над 100 нуждаещи се от Асеновград

2376
photo of Благотворителен йога час ще осигури топъл обяд на над 100 нуждаещи се от Асеновград
Снимка: Actualno.com/Теодора Димитрова
Благотворителен час по йога помага на социално слаби хора от община Асеновград. Средствата от кампанията бъдат в помощ на над 100 асеновградчани, попадащи в графата с доходи под допустимия минимум, както и пенсионери, които получават минималната пенсия за страната и също са включени в списъка с нуждаещи се. Даренията ще са под формата на празничен обяд по време на предстоящите три дни от Рождество Христово.

Благотворителният йога час ще се проведе, като част от инициативата "Споделената Коледа". Всеки, който желае да участва в каузата, ще има възможността да се включи към нея, като дари средства  на мястото на събитието. За участие в самия час конкретна такса няма да има, като практиката е подходяща и за напълно начинаещи. Благотворителната кауза ще се проведе днес (22.12.18 г.) от 10:00 ч. до 11:30 ч. в Йога студио "Surya" на улица "Цар Иван Асен II" №9 в Асеновград, етаж 5.

Асеновград ще посрещне слънцето с йога на открито

Международният ден на йога - 21-ви юни – ще бъде отбелязан в над 30 града на страната, сред които и Асеновград. Утре във времето ...

Кампанията "Споделената Коледа" е национална и е насочена към хора, които не могат да си осигурят разнообразна празнична трапеза или уют по това време от годината. Идеята е обединени от една кауза гражданите на България заедно да осъществят благородната инициатива и да предоставят топъл обяд, дреха или дори компания на над 100 души от всеки град.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители

4 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • до 1.1 2 до 1.1 преди 5 месеца Профил на трол?
  Щом сте християнин , защо се именувате "тангра"? Това е езически бог, идол. Би трябвало да познавате Божието Слово, йогата е окултно(сатанинско ) учение и не тя дава здравето, но Бог, на Него благодарете за здравето си, защото Той е Бог ревнив и може скоро да ви го вземе. Да не говорим, че физическото здраве е полезно докато сте на земята, а по-важно е къде ще прекарате вечността.1Тимот виж още ›› ей 4:"8 Защото телесното обучение е за малко полезно; а благочестието е за всичко полезно, понеже има обещанието и за сегашния и за бъдещия живот." Колкото и да е здрав човек, тялото е смъртно и умира, но личността(душата) произлиза от Създателя и не умира, но продължава съществуването си и след смъртта. Не гледате ли свидетелства на хора, които са се върнали от смъртта? Адът и Рая са реални места след смъртта и има само един път към Рая-Божият Син + праведен живот след покаянието(спазване на Божиите Заповеди). Покайте се сега, утре може да е късно, никой не знае кога ще умре Не закоравявайте сърцето си, викайте към Бога за прошка(в името на Синът Му), да ви прости греховете, да ви измие с Кръвта на Сина Си и отвори очите ви за Истината.
 • Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец 2.1 Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец преди 5 месеца Профил на трол?
  макята тъ йебаьнаья малоумна.оди се нашлякай в кофалнята ве бе плостак нещастен.
  : 1 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Какво е доброто на новината? Йогата е източно окултно религиозно учение, почитане на езически идоли чрез медитации и действия(упражнения), идолопоклонничество, мерзост в Божиите очи и води направо в ада. Освобождението от "карма", "ниравана" и разни енергии са измама на дявола и неговите паднали ангели, чиято цел е да доведат проклятие в живота на човека и ад и огнено езеро за виж още ›› вечността. Има САМО един път към Небето и щастието и това е чрез кръвта и името на Божия Син Исус Христос(ЯШУА ХА МАШИЯХ на еврейски). Покайте се, приемете жертвата Му, ще се спасите и ще имате живот преизобилно!
 • Тангра 1.1 Тангра преди 5 месеца Профил на трол?
  Господине,цялата ви проява показва безглавен фанатизъм и интолеранция!Какво лошо има в това да упражняваш иога?За какъв дявол пишете?Почти цял живот упражнявам иога,която ми помогна много в моето железно здраве,при това съм православен християнин и уважавам и се стремя да спазвам традициите на моето семейство,което е било винаги дълбоко православно.За разлика от вас дълбоко уважавам и тези хора,не виж още ›› зависимо от тяхната религия,които са дали на света,освен многото морални ценности и нещо изкл1чително ценно системата иога,която е плод на човешки опит от преди 3000 години!!!Аз ви съжалявам за вашата ограниченост на мисълта и душата и желая да има все по малко такива българи като вас!!!
  : 2 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Последно в Актуално