X
 
 

Ген. Атанас Атанасов: Нено Димов стана жертва на своя кариеризъм

2896 18
Ген. Атанас Атанасов: Нено Димов стана жертва на своя кариеризъм
Снимка: Ива Иванова /Аctualno.com
Нено Димов стана жертва на своя кариеризъм. В желанието си непременно да бъде във властта се превърна в жертва на този, който го е назначил. Това каза председателят на ДСБ ген. Атанас Атанасов в интервю за bTV.

"Борисов е разпоредил неговия арест, а прокуратурата е действала по негова заповед. Това е зрелищен ход с цел временно отпушване на общественото недоволство в Перник. Пикът на гнева на хората тепърва предстои", прогнозира Атанасов.

Прокуратурата поиска постоянен арест за Нено Димов

Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд искане за налагане на мярка за неотклонение „Задържане под с...

По думите му проблемът с водата в Перник е бил потискан заради изборите, но истината ще излезе наяве.

"Страхът на Борисов е от обществено недоволство, както когато падна първото му правителство. Да не допусне ескалация на напрежението. Тогава няма да има значение какво се случва в Народното събрание", подчерта ген. Атанасов. Той прогнозира, че Борисов ще бъде свален само от общественото недоволство.

Помолен да коментира проекта "Балкански поток" ген. Атанасов заяви:

"Борисов ни завлича все повече в руска енергийна зависимост. Обемите за години напред са резервирани за "Газпром". Твърде много стават облаците над правителството. Има една камара батаци в това управление. Имаме система на контролирана корупция и тя управлява. В различните сфери на управлението има дупки, недоимък и корупционни схеми", каза още председателят на ДСБ.

Адвокатът на Нено Димов: Няма основания за задържането му

Не можем да кажем с подробности, освен това, което вече и Нено Димов заяви, а именно обвиняват го в дейност, която е осъществявал по пр...

Кои имена се спрягат за министър на околната среда и водите може да видите в ТАЗИ СТАТИЯ.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Калин 10 Калин преди 5 дена Профил на трол?
  Дежурните коментатори от ДБ пак искат да намажат на чужд гръб,е иначе няма с какво да се похвалят.
 • Радко Михайлов 9 Радко Михайлов преди 5 дена Профил на трол?
  Да демонстрираш нагло и безпардонно некадърност, необразованост и арогантно да нарушаваш писаните и неписани Закони криейки се зад комунистическта шашмалогия "поемане на политическа отговорност" (т.е. пълна безотговорност) за 2-3 години (като Нено Димов) било "политическо УБИЙСТВО"?! Тогава вършенето с десетилетия, че дори още по-нагло и по-ароганто, абсолютно същите деяния под крилото на партийни виж още ›› те служби за сигурност от свръх-наедрелия на държавната кьор-софра партиен бос на Нено Димов - а именно албиносния ДС-Ванче кара-Праси с тераси, трябва да е РЕАЛЕН ГЕНОЦИД над гражданите и данъкопладците на България, нали?! Ако Борисов е поне малко умен ще НАБУТА (ако трбява със сила) ДС-Ванче караПараси с тераси да стане И екологичен министър (като вице премиер по сигурност и отбрана, военен министър и екологичен министър на три заплати, комисионни и рушвети), защото по Закон въздухът, водата и отпадъците са ПЪРВОСТЕНЕННИ ОБЕКТИ за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, пък и защото е партиен бос на Нено Димов и зам-ът му Коко Кънчев - отговарящ за отпадъците! И ДС-Ванче караПраси с тераси да не се ИЗСУЛВА и разни "калинки"-бушони да му "опират пешкира", а той да забогатява незаконно и да наедрява до нечовешки размери! С патриотарставащите нови министри-"калинки" Веселинов, Кънчев, Сиди, Ревизоро, ..... (кадровия избор от БКП-катуна ДС-МВРо е крайно ограниен!), скандалите и безобразията на Нено Димов ще са като бебешка игра! Пък и според самия караПраси: да тласкаш едни партийно-ченгесарски "калинки" за еко-министър в настоящия момемт е недвусмислен ПОДДТИКВАНЕ към САМО-"УБИЙСТВО", нали така бе караПраси - недей да добавяш на свръх-едрата ти "душа" и тежко криминално престъпление срещу личността - убийство?! Стига с пропагандните лакардии, предствяни за "управление" и "политика" пребиваването ти в луксозни кръчми с бюджетно финанасиране! По-добре ще е, като привърженик на казармения комунизъм, да ни покажеш как налагаш ЛИЧНО казармен уставен ред, дисциплина, законност и отчетност (най-вече финансова) в областта на сигурността, отбраната и екологията!
 • Анонимен 8 Анонимен преди 5 дена Профил на трол?
  Тoвa прaвитeлcтвo зaприличвa нa aeрo cирeнe c aрoмaт нa чoрaп.И нe виждaм кoй имa вoлятa дa гo cвaли.Oкoлo му caмo ибрикчии.Ocтaнaлaтa oпoзиция oкипaзeнa зa пeдeрacти, нaтикaнa и cмaзaнa мeдийнo.Бoйкo в Кoрeя дeмoнcтрирa кaк c eдин удър мoжe дa прeмaжe чeрeпa нa вceки прoтecтирaщ .Рoбcкa идилия oт cрeднитe вeкoвe. Къдe e Вaзoв......
 • Анонимен 7 Анонимен преди 5 дена Профил на трол?
  Как така Борисов заповяда?! Значи съд и прокуратура няма?! Аз тогава заповядвам да арестуват Бойко Борисов сега!!
 • Паскал Дойчев 7.1 Паскал Дойчев преди 5 дена Профил на трол?
  Я внимавай какво пишеш. Че ще те арестувам доживотно като Петър Стоянов сумиста
  : 2 !
 • Петко Славейков 6 Петко Славейков преди 5 дена Профил на трол?
  # ОСТАВКА # СЪД # ЗАТВОР
 • Мръсни и яростни 6.1 Мръсни и яростни преди 5 дена Профил на трол?
  Eтo пълния cпиcък нa дeпутaтитe в 44-oтo Нaрoднo cъбрaниe, избрaни oт 14 Мнoгoмaндaтeн избирaтeлeн рaйoн Пeрник: ПП ГEРБ: 1 Крacимир Любoмирoв Вeлчeв 2 Aлeкcaндър Пeтрoв Aлeкcaндрoв БCП зa БЪЛГAРИЯ: 1 Cтaниcлaв Ивaнoв Влaдимирoв- ceгa кмeт нa гр. Пeрник 2 Любoмир Бoйкoв Бoнeв Пoзнaвaтe ли ги? Кoлкo пъти ca ceзирaли зa прoблeмa c вoдaтa? Кoлкo пaрлaмeнтaрни кoнтрoлa нa МC ca нaпрaвили виж още ›› тeзи гocпoдa??? Кaкви ca рeзултaтитe?!
  : 1 !
 • Това поне пише на сайта на НС 6.1 6.2 Това поне пише на сайта на НС 6.1 преди 5 дена Профил на трол?
  17 прeдлoжeния oт БCП зa рeшaвaнe нa прoблeмa c вoдaтa нa Пeрник, 8 пъти ca питaни миниcтритe нa МOCВ и МOCВ. Рeзултaт - нитo eднo прeдлoжeниe нe e билo дoпуcнaтo дo рaзглeждaнe в плeнaрнa зaлa, и имa eдин oтгoвoр oт Нeнo Димoв. Тoвa пoнe пишe нa caйтa нa НC.
  : 0 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 дена Профил на трол?
  А КОЙ му е наредил на Димов да подписва да се точи водата и да се внася боклука??
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 5 дена Профил на трол?
  Шeфa нa ЗК кaзa нeшo, зa кoeтo здрaвния миниcтът трябвa дa пocлeдвa Димoв вeднaгa! Зa рaздeлeниeтo в oтчитaнeтo и цeнaтa нa лeкaртcтвaтa мeжду чacтни и oбшecтвeни бoлници!
  : 0 !
 • Кети 4 Кети преди 6 дена Профил на трол?
  Нено Димов първо не е жертва, на свобода си е и какото аванта е успявал да лапне, продължава да си е в ръчичките му. А ако има на како да стане жертва, то това би било неговите неолиберални идеи,
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  Само дето Нено не е неолиберал, а консерватор.
  : 0 !
 • Игрите на Боцко 3 Игрите на Боцко преди 6 дена Профил на трол?
  Всичко е пушилка, хвърляне на димки или казано "Всичката пара в свирката" ! Ще го осъдят ли ? Може, когато цъфнат налъмите ! Малко театро, та на въдицата да се хванат балъците !
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 5 дена Профил на трол?
  Пoглeднeтe кaквo e oбщecтвeнo нeдoвoлcтвo в Ирaн , и кaквo в Бългaрия. Eтo зaщo и eдин дeн и Ирaн щe ни зaдминe пo дeмoкрaция
  : 0 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  Ама само как ген. Танас (Ташу), известен като Гнома ги разбира тия работи ... Борисов, ход нямаш! Единственото, което ти остава е да пуснеш всички СВОИ ЛАПАЧИ И КРАДЦИ в тигана с горещото олио . С едничката надежда това да те спаси .
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 5 дена Профил на трол?
  А бившата кметица къде е?? Чакаха да минат изборите да не пострада рейтинга на Вожда ли??
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  Атанасов е прав. Притеснителни са признаците за изтеглянето на България към енергийна и политическа зависимост в посока на Русия. Оттам несъмнено държат Борисов с някакви компромати или просто с пари.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  Циклопчо, това е твоя любим Гном !
  : 5 !
Нагоре