Сидеров: Не ходиш ли на работа, не трябва да получаваш пари

34792
Сидеров: Не ходиш ли на работа, не трябва да получаваш пари
Снимка: БГНЕС

Когато не ходиш на работа по неуважителни причини, не трябва да получаваш пари, категорично заяви Волен Сидеров по повод днешното решение на депутатите да не орязват заплатите си, дори когато не са в парламента, съобщава bTV.

Лидерът на "Атака" повтори искането си партийните субсидии да бъдат премахнати, като предложи партиите да имат безплатно време по телевизиите.

Сидеров: Президентът най-накрая се престраши да свика КСНС

Президентът най-накрая се престраши да свика Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС), понеже аз публично го уверих, че няма...

"Смятам да предложа това на обсъждане в Народното събрание", заяви Сидеров, като посочи, че той не насажда омраза спрямо сирийските бежанци. Националистът защити мнението на своята колежка Магдалена Ташева.  "Тя визира определени групи, които режат глави. Това ДАНС го е знае", каза лидерът на Атака. Според него, ако нелегалните имигранти бъдат екстрадирани, в страна ще има елементи на гражданска война.

Сидеров смята, че  между БСП и ГЕРБ има някакво „съглашателство", защото си съдействат при гласуването на определени проекти в парламента. „Всичко може да се договаря и преговаря", призна националистът. По думите му ролята на „Атака" в сегашното управление е преувеличена. Националистите имали много критики към бюджета за догодина. На въпрос защо не си направи експеримент и не отсъства на гласуването на бюджета, за да проличи кой с кого се коалира, Сидеров заяви: „Бих го срутил парламента, ако има мнозинство на „Атака" и приемем хубавите неща за България".

Засега обаче „срутването" не било възможно, защото в следващия парламент щели да влязат същите партии. „Надявам се на култивиране на мислене на избирателите", каза Сидеров. Той не подкрепи идеята за мажоритарни избори, както впрочем правят всички парламентарно представени политически сили. „Мажоритарните избори са избори на известните", каза лидерът на „Атака".

 

Сидеров заплаши с импийчмънт Плевнелиев заради бежанците

Около 70-тина симпатизанти на националистите от "Атака" се събраха на протест пред сградата на МВР в София. Причината за протеста е пол...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com