8 неща, които не знаете за новата първа дама на САЩ

34215
8 неща, които не знаете за новата първа дама на САЩ
Снимка: Getty Images/Guliver

Въпреки че Донълд Тръмп се е постарал да знаем всякакви подробности около неговия личен живот, за прекрасната му съпруга – Мелания Тръмп – сякаш намираме много по-малко информация. Ние ще се постараем да ви представим 8 неща, които не знаете за нея.

Има солидна кариера на модел

Родена в Словения през 1970 г., тогава част от бивша Югославия, Мелания започва да ходи по ревюта едва на петгодишна възраст. След като навърша 16, тя започва да се снима в реклами. По нейни думи пред Parenting magazine професионалната й кариера на модел започва чак след приключването на образованието й, а страстта към модата наследява от своята майка: "Майка ми обичаше модата. Обичахме да пътуваме и да посещаваме Италия и Париж."

На 18-годишна възраст вече има договор с агенция от Милано. Мелания позира за някои от най-емблематичните модни фотографи в бизнеса, в това число Патрик Демаршелие и Марио Тестино.

Била е на кориците на Vogue, Harper's Bazaar, Ocean Drive, Avenue, In Style и New York magazine. Снимала е се е за прочутото издание с бански костюми на Sports Illustrated.

Среща Доналд Тръм докато той е в друга връзка

Пред Harper's Bazaar пред 2016 г. Мелания споделя, че когато се запознава с Доналд през далечната 1998 г. той се среща с друга жена. „Искаше ми номера, но все още беше във връзка и аз, разбира се, не му го дадох. Причината – ако му го бях дала щях да съм поредното момиче, на което той има номера.“ За нейна изненада Тръмп й дава всички свои номера – от офиса, от дома си, отвсякъде. Мелания му позвънява по професионални причини (поне така твърди) след като се връща от фотосесия на Карибите. Тя не споделя нито дума за това какво се е случило с другата жена, но ние много добре се досещаме...

Тя стои настрана от кампанията на Доналд

Ако се чудите защо не сте чули или видели много от Мелания по време на кандидат-президентската кампания в САЩ, трябва да знаете, че това е нейн личен избор. „Избрах да не бъда част от кампанията на съпруга ми, понеже това е негова работа. Аз съм много активна в политическия и обществен живот на страната, така че знам всичко, което се случва. Следя всичко – от А до Я“, споделя тя в интевю за Harper's Bazaar. Но също категорично отрича да има общо с изготвянето на кампанията, като заявява, че тя е човек със собствено мнение и виждания. Като се има предвид скандалните гледни точки на новият президент на САЩ по някои въпроси, може би ще се съгласим, че постъпва умно...

Тя е третата съпруга на Тръмп

Както споменахме бившата Мелания Кнаус, както е моминското й име, започва да излиза с Тръмп през 1998 г. Няколко години са само гаджета. Появяват се заедно и публично на събития като финала на НБА през 2002 година. През 2004 година Тръмп й предлага брак. На следващата година се ражда синът им Браян.

Преди Мелания, Тръмп е женен за Марла Мейпълс през 90-те години на миналия век, която е майка на дъщеря му Тифани Тръмп. Двамата се запознават, докато бизнесменът все още е с първата си съпруга - чехкинята Ивана Зелничкова, за която се жени през 1977 г. От нея той има три деца – Иванка, Ерик и Доналд Тръмп-младши. Ивана и Доналд са едни от най-популярните светски личности в Ню Йорк през 80-те години на миналия век, но бракът им приключва с шумен развод през 1992 г.

Тя е само няколко години по-голяма от най-големия син на милиардера

Със своята възраст от 46 години, Мелания е само със 7 години по-голяма от най-големия му син Доналд Тръмп - младши, който е на 39. Няма голяма разлика в годините и с останалите деца на Тръмп – Ерик, Иванка и Тифани.

Лейди Гага нарече Мелания Тръмп "лицемерка"

Скандалната американска поп певица Лейди Гага обвини съпругата на кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп ...

Семейство Клинтън присъства на сватба й

Мелания се омъжва за Доналд Тръмп, както подобава на една истинска принцеса: известната сватбена рокля Dior от Джон Галиано е на стойност 200 000 долара, а теглото й е 20 килограма. За да влезе в колата, Мелания ползвала помощта на специални асистенти.

Огромната сватбена торта била 7-етажна, покрита с 3000 рози, а Hollywood Reporter я определя като истински кулинарен шедьовър. Гости на церемонията са много холивудски величия: Хайди Клум, Барбара Уолтърс и Саймън Кауъл. Изненадващо сред присъстващите са и Бил и Хилари Клинтън.

Мелания Тръмп съди журналист, защото я посочил като компаньонка

Съпругата на републиканския кандидат за Белия дом Мелания Тръмп започна съдебно преследване в родината си Словения срещу журналист, ког...

Има страхотен сексуален живот

Учудващо, нали, като се има предвид разлика в години на двойката? Е, със сигурност щом семейство Тръмп се премести в Белия дом, можем да очакваме едно много по-различно президентско семейство, особено що се отнася до техния личен живот. "Правим невероятен секс поне веднъж на ден. А понякога дори по-често", заявява през 1999 г. Мелания пред изненадания Хауърд Стърн, пише The Telegraph.

Дали сексуалните им приключения продължават да са все така вълнуващи и до днес? E, нека оставим спалнята на Линкълн да говори по темата...

Може да e следващата Джаки Кенеди 

Обвиниха Мелания Тръмп в плагиатство от Мишел Обама

Части от речта на Мелания Тръмп, която тя изнесе по време на първия ден от конгреса на Републиканската партия, по всяка вероятност са б...

Според някои таблоиди зад Океана Мелания изобщо не трябва да бъде подценявана. Памела Кеог - биографът на Джаки Кенеди - заяви пред Daily Mail, че също като съпругата на Джон Кенеди Мелания е „красива, умна и има собствено мнение по всички въпроси“. През 2000 г. Мелания сподели пред New York Times, че ако някога стане първа дама, ще бъде „много традиционна, като Бети Форд или Джаки Кенеди“. Въпреки че съпругът й спечели президентските избори, Мелания е истинският победител, казва Селия Уолдън пред Daily Telegraph.

Независимо дали ще бъде наричана "следващата Джаки Кенеди", едно е сигурно - Мелания Тръмп вече е определяна като най-атрактивната и красива първа дама на САЩ.

Снимки: Getty Images/Guliver

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Хю Грант: Новият филм за Бриджит Джоунс ще бъде тотална бомба

Инцидент при снимките на филм на Еди Мърфи: Има ранени

Ан Хатауей: Целунах 10 мъже, за да получа важна роля

Алек Болдуин нападна антиизраелска активистка (ВИДЕО)

Неразпознаваем: Последната СНИМКА на Ален Делон натъжи света

Помните ли Жаси от "Сделка или не"? Няма да познаете какво работи днес (СНИМКА)

Участничка в "Ергенът" се оплака след предаването. Вижте защо (СНИМКА)

Калин Сърменов с невиждана почит към българските театрали (СНИМКИ)

Владимир Зомбори с любовно обяснение на сцената на "Като две капки вода"

Предстои грандиозният бал на музея "Метрополитън" - Met Gala

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com