Джоли опроверга слуховете за болестта си

4145
Джоли опроверга слуховете за болестта си

Феновете на Анджелина Джоли могат спокойно да си поемат дъх, тъй като световноизвестната актриса не е болна от хепатит С. В това, че тя е толкова слаба, няма нищо необичайно - звездата просто строго спазва диетата си, съобщава Entertainment Wise.

В края на септември Джоли толкова отслабнала, че дори близките й започнали да се безпокоят за здравето й, предаде КРОСС. Жълтите издания веднага откриха „близки до актрисата източници", които разказаха, че бъдещата съпруга на Брад Пит има хепатит С, от който се е разболяла по време на бурната си младост.

Брад и Анджелина си наеха готвач за Коледа

Анджелина Джоли и Брад Пит ще имат необикновена коледна вечеря, тъй като наеха майстор-готвача Джейми Оливие да я сготви. Бившият на Д...

Медиите съобщиха още, че по време на посещението си в Близкия Изток Джоли е посетила световноизвестен хирург, който й заявил, че трябва да й бъде трансплантиран черен дроб. Представители на актрисата заявиха, че въпросните информации нямат нищо общо с действителността.

Отслабването й се дължи на прекомерната работа, по време на която тя дори забравяла да се храни. Говорят, че Брат Пит смята, че любимата му е доста слабичка и би искал, когато най-накрая минат под венчилото „Анджелина да не прилича на скелет".

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com