Остават часове до концерта на R&B сензацията Ryan Leslie

12003
Остават часове до концерта на R&B сензацията Ryan Leslie

Остават само броени часове преди първото шоу на американската R&B звезда Ryan Leslie в България. Изпълнителят от няколко дни вече е в страната ни за снимките на новото си парче „History“.

След снимачния процес, R&B певецът се отправя към родното черноморие за първото си участие на родна територия на 17 юли в Bedroom Beach, Слънчев Бряг. Както вече стана известно, изпълнителят е в страната ни по случай рождения ден на Symphonics Entertainment.

Ryan Leslie за първи път в България

Българските меломани имат още един повод за радост през горещото лято. R&B сензацията Ryan Leslie ще гостува за първи път в Българи...

На специална пресконференция, организирана по случай гостуването на Ryan Leslie в България, стана известно, че това определено няма да е последната му визита в страната ни. Звездата обяви, че от известно време работи върху ексклузивно музикално общество – сдружение, за което постоянно набира нови членове. Условията, на които трябва да отговарят новите попълнения, са сходни музикални интереси, вкусове и виждания върху индустрията като тези на самия Leslie.

„Мисля, че в България открих нов силен член за тайното ми музикално общество в лицето на Борислав Миланов от Symphonics Entertainment“, заяви по време на събитието изпълнителят.

Нов съмишленик в лицето на самия Ryan Leslie откриха от българската благотворителна организация „България си ти“. Американската звезда получи и пие покана от страна на родната организация да стане нейн почетен член. Известен с интереса и страстта си към благотворителните каузи, Ryan Leslie на драго сърце прие отправеното предложение.

Друга интересна подробност е, че R&B звездата планира съвместна продукция с български изпълнители. Ryan Leslie вече записа парче в родното Monte Studio, но допълни, че предстоят проекти с продуцент българските Symphonics Entertainment.

Бобо посрещна Райън Лесли на летището

Американската R&B звезда Ryan Leslie вече пристигна в България няколко дни преди първото си участие на родна територия на 17 юли в ...

От своя страна, родни изпълнители вече потвърдиха присъствие на предстоящото парти в сряда. Сред българските знаменитости гостите на Bedroom Beach в Слънчев Бряг ще видят Мария Илиева, Поли Генова, Графа, Ъпсурт, Вяра Атова – AV, YoungBBYoung и 100 Кила. Последният се оказа един от най-ревностните фенове на R&B звездата. Родният рапър вече се срещна с Ryan Leslie и дори успя лично да му подари българския трикольор и шапка с козирка.

Припомняме, че местата в морския клуб са ограничени. Преди R&B сензацията да застане на сцената на морския клуб, настроението в нощта на 17 юли ще поддържат подгряващите изпълнители Маги Алексиева – Меу, Бобо и родната реге звезда Jahmmi. От своя страна, зад DJ пулта на Bedroom Beach ще бъдат DJ FED и DJ Tam R. Входът за събитието е 20 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com