Първи трейлър на "Игрите на глада: Възпламеняване"

28876
Първи трейлър на "Игрите на глада: Възпламеняване"

"Всяка революция започва от една искра" и първият трейлър на "Игрите на глада: Възпламеняване" я запали, а с нея и очакванията на милиони кинофенове по света. В неделя, по време на наградите на MTV, под огромна горяща сойка присмехулка видеото беше представено за първи път от актьора Лиъм Хемсуърт.

По време на церемонията Дженифър Лорънс, която се превъплъщава в ролята на безстрашната Катнис Евърдийн, получи поредни отличия за изпълнението си в "Наръчник на оптимиста", за което грабна и тазгодишния "Оскар" за главна женска роля. Най-авторитетната музикална телевизия я отличи с призовете "Най-добра актриса" и "Най-добра екранна целувка" с екранния й партньор Брадли Купър.

Лоурънс ще режисира продълженията на "Игрите на глада"

Франсис Лоурънс – човекът зад камерата на "Игрите на глада: Възпламеняване", се съгласи да режисира и следващите два филма от п...

"Игрите на глада: Възпламеняване" Катнис Евърдийн и Пийта Меларк се завръщат у дома, след като побеждават в 74-те Игри на глада. Победата означава да напуснат семействата и най-близките си приятели, за да поемат на „Турнето на победителя” през всички окръзи в Панем.


По време на обиколката Катнис усеща, че искрата на нейното неподчинение е възпламенила недоволството в няколко окръга, където се надига бунт. Въпреки това, Капитолът продължава да държи гнева под контрол, тъй като Президентът Сноу вече е започнал подготовката на 75-те юбилейни Игри на глада. Провеждани на всеки 25 години, с неочакваните си правила те заплашват да променят Панем завинаги.

Режисьор на "Игрите на глада: Възпламеняване" е Франсис Лоурънс (“Аз съм легенда”), а продуценти са Нина Джейкъбсън и Джон Килик.

Публиката избра Игрите на глада

Големият победител в 39-то издание на наградите „Избор на публиката”, провело се снощи, е филмът „Игрите на глада&rdq...

Официалната премиера на "Игрите на глада: Възпламеняване" е на 22 ноември 2013 г. в кината и IMAX.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com