Синът на Камила: Не ме интересува какво пише Хари, майка ми обича Чарлз

12663
Синът на Камила: Не ме интересува какво пише Хари, майка ми обича Чарлз
Снимка: Getty Images

Съвсем скоро Камила Паркър Боулс официално ще стане кралица и това е факт, който вече никой не може да промени. Може би заради това нейният син Том се е съгласил да даде интервю за британските медии, в което говори за своята майка, за скандалната автобиография на принц Хари и за бъдещето.

В специално гостуване за подкаста The News Agency Том защитава своята майка от коментарите на Хари в книгата "Spare", в които се казва, че кралицата консорт е злодей и е опасна, защото играе роля, за да се добере до короната. "Не ме интересува какво пише Хари. Майка ми се омъжи за човека, когото обича."

Снимка: Getty Images

Това е едно от малкото интервюта, които Том дава. В него той признава, че е странно да вижда майка си като кралица. "Тя все още е моя майка... Мисля, че се случва промяна, но не ме интересува какво казват другите." Що се отнася до предстоящата коронация и потенциалното прозвище "херцог", с което евентуално ще се сдобие Том, ето го и неговия коментар: "Няма да ни намерите в големи имения и да се наричаме херцог на каквото и да било. Не, това би било ужасно."

Том Паркър Боулс, Камила Боулс, снимка: Getty Images

ОЩЕ: Истината за крал Чарлз III и Камила: Говори кралският фотограф Артър Едуардс

В "Spare", която излезе в началото на годината, принц Хари твърди, че Камила може да е пращала информация за кралското семейство към медиите, като така е целяла да подобри собствения си имидж. Хари дори смята, че тя го е "жертвала" за своя сметка, а други източници в Двореца са довършили нещата, като са информирали пресата за съпругата му Меган Маркъл.

На 6 май ще се състои коронацията на Крал Чарлз III и кралица Камила и тогава принц Хари за първи път ще се появи официално при семейството си след погребението на Елизабет II. Както стана ясно, Меган няма да присъства, тъй като на същата дата синът им Арчибалд има рожден ден.

Според британските таблоиди церемонията може да бъде много неловка заради гнева, който все още обикновените хора, а близките изпитват към принца.

Тайният знак, с който Камила контролира крал Чарлз III

Официалната коронация на крал Чарлз III ще се проведе на 6 май, но тя е само една бляскава подробност. Чарлз вече е крал на Обединеното...

Ето какво още пише в мемоарите на Хари по адрес на Камила: "Изпитвам смесени чувства от това, че се сдобих с доведена майка, която е готова на всичко и за която наскоро мислех, че ме е пожертвала за пиар". Хари споделя, че заедно с брат си Уилям тогава са "умолявали" баща им да не се жени за нея, защото се притеснявали, че тя ще се превърне в "злата мащеха".

Снимка: Getty Images

Според The Sunday Times Камила не се е засегнала твърде много от писанията, а личната ѝ философия е: "Колкото по-малко се прави проблем от това, толкова по-бързо ще премине".

След като Хари публикува язвителните си мемоари, популярността на херцога на Съсекс рязко спадна. Сега той е една от най-непопулярните кралски особи заедно със също толкова противоречивата си съпруга Меган и чичо си Андрю. ОЩЕ: Обявиха кой е най-популярният жив представител на британското кралско семейство

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com