Обявиха кой е най-популярният жив представител на британското кралско семейство

26447
Обявиха кой е най-популярният жив представител на британското кралско семейство
Снимка: Getty Images

Последните две години не са никак лесни за британското кралско семейство. Различни събития, сред които кончината на кралица Елизабет II и скандалните мемоари на принц Хари, сериозно разтресоха Бъкингамския дворец и обърнаха погледите на целия свят към портите му.

Каквото и да се случва обаче, крал Чарлз III, кралицата-консорт Камила и всички останали представители на семейството и кралския двор успяват да продължат с ангажиментите си и да се подготвят за следващото значимо събитие, а именно официалната коронация на Чарлз.

Междувременно стана ясно кой е представителят на британското кралско семейство, който може да се похвали с най-голяма популярност. Става дума за Кейт Мидълтън, която демонстрира завидно спокойствие, социална интелигентност и безупречни маниери, с които категорично печели сърцата на британците.

Силен е контрастът между семейсвата на двамата синове на крал Чарлз III. Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл предпочетоха да заживеят в САЩ и да сключат високоплатени договори за различни изяви като издаването на мемоари, участие в сериал и интервюта в различни предавания. Принц Уилям и Кейт Мидълтън действат по напълно противоположен начин - те останаха до Чарлз и без много шум продължиха да изпълняват задълженията си. И докато Хари и Меган косвено отправяха предизвикателства към тях посредством скандалните подробности, разгласени чрез книгата "Spare", от кралското семейство решиха да не им отговарят. И това определено бе печелившият ход.

Автор на проучването, определило Кейт Мидълтън като най-популярен представител на британското кралско семейство, е Андрю Мортън от Lecturas Magazine. Мортън обръща специално внимание на ролята, която Мидълтън приема, изпълнявайки функцията на покойната принцеса Даяна. "Тя се чувства спокойна, знаейки, че монархията и кралското семейство се нуждаят от нея повече, отколкото тя се нуждае от тях. Новата принцеса на Уелс се появи на наградите БАФТА изключително спокойна. Приличаше на звезда от ерата на нямото кино, когато премина по червения килим.", пише Мортън и добавя: "Тя разменяше весело реплики със съпруга си - бъдещият крал на Англия, дори го потупа закачливо по дупето, демонстрирайки обич и близост."

Кейт Мидълтън с първи коментар за книгата на принц Хари: Отвратително!

Кейт Мидълтън е изключително разочарована от нещата, които пише за нея в автобиографията на принц Хари. "Тя е силно наранена и възмутен...

За много жители на Великобритания, които са от по-старото поколение, монархията е нещо, с което са израснали и е важно за тях, пише Marca. За много британци животът на кралското семейство е важен индикатор за техния собствен живот, затова и огромна част от сънародниците на Хари се почувстваха предадени, когато по-малкият син на Чарлз замина за САЩ с Меган. Разочарованието от Хари се превърна в реципрочно обожание към Уилям и по-специално към Кейт.

Британците виждат Кейт Мидълтън като олицетворение на спокойствието - около нея няма скандали, тя изглежда сякаш иска да се погрижи за всички, ако се наложи. Тя е представител на новото кралско поколение и дори печели симпатиите на онези британци, които не са поддръжници на монархията, тъй като нейният личен път няма да доведе до директното сядане на трона.

ОЩЕ: "По-добре на яжте от тези": Принцесата Кейт Мидълтън опита да приготви палачинки (ВИДЕО)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Отвличане в "Ергенът"! Екипът на предаването се оттегля

Холивудска актриса призна, че крал Чарлз III е флиртувал с нея (ВИДЕО)

Почина Юми Кацура - една от най-прочутите японски дизайнерки в света

Димитър Рачков издаде какъв е бюджетът на "Като две капки вода"

Дама от "Ергенът" разкрива всички тайни на предаването в тефтерче (СНИМКИ)

Панайот Панайотов като Мик Джагър с категорична победа на полуфинала в "Като две капки вода"

Камила е невинна: Истината за развода на Даяна и Чарлз

Вижте как е изглеждала Франциска Йорданова преди Dancing Stars (СНИМКИ)

Здрава Каменова с разтърсващ разказ за битката си с депресията

Катето Евро призна, че се бори с тежък порок

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com