Стюарт и Патинсън взеха награда за най-добра целувка

23842
Стюарт и Патинсън взеха награда за най-добра целувка

Връчиха филмовите награди на MTV в Лос Анджелис, а големият победител на вечерта бе лентата „Игрите на глада” заедно с целия му актьорски екип.

Цели 4 награди грабна екранизацията по едноименния роман на Сюзън Колинс. Джош Хъчърсън и Дженифър Лорънс грабнаха призовете за най-добра мъжка и женска роля, а Елизабет Банкс си прибра наградите за най-добро преобразяване и най-добра битка, съобщиха американските медии.

"Игрите на глада" върнаха на мода стрелбата с лък

В училища и по игрища, като подаръци за рождените си дни или за общо забавление с бащите си - много деца са в плен на манията около стр...

И въпреки успеха на „Игрите на глада”, най-желаната награда прибра последната част от вампирската сага „Здрач: Затгъмнение”, който бе обявен за най-добър филм.

Чаровната Дженифър Анистън получи една от по-закачливите награди на вечерта – тази за най-провокативно изпълнение за ролята й на зъболекарка в „Шефове гадняри”, където определено видяхме звездата в ново и доста различно амплоа. Наградата за най-добра целивка за четвърта поредна година бе присъдена на Кристен Стюарт и Робърт Патинсън.


 

Дженифър Анистън ще се жени на Крит

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са в трескава подготовка за своята сватба, тръбят медиите отвъд Океана. Те обмисляли церемонията да бъ...

Реч на Крисчън Бейл се превърна в един от запомнящите се моменти на церемонията при представянето на ексклузивен трейлър към филма "Черният рицар", след като беше показано видео с покойния Хийт Леджър в последната му роля на Жокера.

Джони Деп изненада публиката като свири на китара, заедно с The Black Keys. Звездата от „Карибски пирати” получи престижната награда Generation Award - за успешната си кариера, обхващаща цели три десетилетия.

Редактор: Десислава Симова

Джен сложи спирачки на брака

Дженифър Анистън реши да забави бясното темпо, с което се развива връзката й с Джъстин Теру. Чаровната актриса предпочете да си даде ощ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com