Защита на фенките на Rammstein по време на концерти поиска немското правителство

8035
Защита на фенките на Rammstein по време на концерти поиска немското правителство
Снимка: Getty Images

Правителството на Германия поиска мерки за защита на дамите в публиката на хеви метъл групата Rammstein след обвиненията за физическо насилие, опити за склоняване към секс и дрогиране на фенки от страна на фронтмена на групата Тил Линдеман.

"По-специално младите хора трябва да бъдат по-добре защитени от посегателства", заяви министърът на семейството Лиза Паус пред АФП в момент, когато една от най-известните хеви метъл групи в света - Rammstein, е на турне в Европа.

Паус предлага създаване на защитни зони за жени по време на концертите, както и създаването на екипи, които да могат да реагират в случай на сексуално посегателство. Според нея трябва да бъдат обсъдени "бързи и конкретни" защитни мерки. Паус заяви още, че е необходим "сериозен дебат за отговорността на артистите и организаторите на концерти към техните почитатели".

Снимка: Getty Images

Вокалистът на групата Тил Линдеман вече е обвинен във физическо и сексуално насилие от няколко жени, съобщиха през последните дни телевизионният канал NDR и в. "Süddeutsche Zeitung". Той е заподозрян, че подбирал млади жени от първите редове на концертите на групата, които били канени на партита след края на концертите. Две от поканените твърдят, че са участвали против волята в сексуални отношения, след като били упоявани на партитата, групата отрича. Трето момиче, което бе катализаторът на обвиненията, призна, че е отказала да прави секс с Линдеман, на което той е реагирал агресивно към нея.

Немско издателство спира работа с Тил Линдеман след обвинението в посегателство

Издателството "Kiepenheuer&Witsch (KiWi)" прекрати сътрудничеството си с фронтмена на група Rammstein Тил Линдеман след като той ...

ОЩЕ: Фенка обвини фронтмена на Rammstein във физическо посегателство

Според седмичника "Die Welt" жените от първите редове на концертите били записвани на видео, за да може 60-годишният Линдеман да си избере коя от почитателките да бъде поканена зад кулисите при групата.

Тази седмица Rammstein има четири концерта на Олимпийския стадион в Мюнхен, които са напълно разпродадени, пише БТА. Точно пред сцената обаче няма да има публика. Точно това е зоната Row Zero, от която се твърди, че Линдеман подбира кого да покани зад кулисите.

"Организаторът ни информира вчера, че няма да има Row Zero и афтър парти в Мюнхен", каза за АФП Тобиас Кьолер - говорител на стадиона в Мюнхен, където ще бъдат концертите на групата. Създадената през 1994 г. Rammstein има планирани концерти в близките седмици във Франция, Италия, Швейцария, Швеция, Белгия, Нидерландия, Полша, Австрия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Любимка на шеф Ангелов напусна Hell's Kitchen (СНИМКA)

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

Холивуд ужасен след отмяна на присъдата на Уайнстийн

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Надежда от "Ергенът" е в болница (СНИМКА)

Кание Уест отваря собствено порностудио

След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Продават любимите дрехи на Вивиан Уестууд за благотворителност

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com