Сняг и дъжд над България

7795
Сняг и дъжд над България

Облаци, сняг и дъжд - това ще са основните черти на времето над страната в днешния ден. В сутрешните часове в Северозападна България и високите полета на Западна България от сняг, следобед над централните и източни райони от дъжд. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, в Източна България от юг-югоизток, но към края на деня и там вятърът ще се ориентира от северозапад.

Максимални температури от 2-3 градуса в северозападните райони до 10-11 градуса в Източна България, в София около 4 градуса, съобщава НИМХ пред Агенция "Фокус".

Зимата остава

От югозапад облачността ще се увеличава и около и след обяд над по-голямата част от страната ще бъде предимно значителна, съобщават о...

Над Черноморието ще бъде облачно. На отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток, който привечер ще се ориентира от северозапад. Максимални температури 8-10 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Над планините ще бъде облачно, по високите части и мъгливо. Ще вали, предимно слаб сняг. Ще духа умерен и силен юг-югозападен вятър, който през деня ще отслабне и ще се ориентира от запад-северозапад. Максимална температура на 1200 метра около 0 градуса, на 2000 метра минус 6 градуса.

Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за месеца и през деня ще остане почти без промяна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com