Кои части на София ще са без вода на 7 септември

1149
Кои части на София ще са без вода на 7 септември
Снимка: Thinkstock

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 7 септември. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 7 септември 2017 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на стар уличен водопровод на ул. „Йордан Йосифов“, жк. „Студентски град, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Кирил Попов“, ул. без име при бл. 83, бул. „Симеоновско шосе“, ул без име пред бл. 3В.

Има забрана за ползване на питейна вода в Монтанско - заради арсен

На жителите на монтанските села Георги Дамяново и Меляне е забранено да пият вода от чешмите си, след като здравните власти регистрирах...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Кирил Попов“ ъгъла с ул. „21 век“.

На 7 септември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. 25, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 21.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 60, ул. 2, ул. 25, ул. 5, ул. 4, ул. 1.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 25 №12.

На 7 септември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Подем“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

В 2 ч. тази нощ изключват водните помпи в Асенoвград

Точно в 2 ч. тази нощ ще бъдат спрени водните помпи, захранващи Асеновград, заради което целият град ще остане на сухо задълго. Очакв...

по ул. „Подем“ от ул. „Локорска“ до ул. „Мара Бунева“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мара Бунева“ ъгъла с ул. „Подем“ .

На 7 септември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Търкаланов“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10.30 до 18.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Димитър Търкаланов“ от ул. „Елин връх“ до ул. „Ран Босилек“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Търкаланов“ №11 .

Екопътеки за един различен уикенд

Къде ще се разходиш този уикенд? В парка? Стига вече с тази до болка позната локация; време е да разнообразиш съботно-неделната си разх...

На 7 септември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Луи Айер“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Луи Айер“ от №79 до ул. 418.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Луи Айер“ №62.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Зам.-кметът на Самоков Люба Кленова: Важно е да помним постиженията на нашите сънародници и да мечтаем за повече

В община Елин Пелин ще се проведе концерт-спектакъл "Остави следа"

Няма как, май ще е по-скъпо: Княжеският дворец в София се нуждае от спешен авариен ремонт (СНИМКИ)

Ново метро от станция "Люлин" до околовръстния път на София. Колко ще струва?

Васил Терзиев: Призовавам всички да събират разделно

Борис Бонев: Заварваме една община, която 20 години е управлявана като бащиния от ГЕРБ

Столична община търси кой да изгаря отпадъците ѝ на половин цена

Започва строителството на нов паркинг на летище София

Борис Бонев: Гаражи под НДК с 400 паркоместа стоят неизползваеми

Демонтажът продължава: Премахват опасни плочи от МОЧА

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София