Ибрахимович и Кавани вярват, че скоро ще са супер тандем

5590
Ибрахимович и Кавани вярват, че скоро ще са супер тандем

Звездата на "Пари Сен Жермен" Златан Ибрахимович остана доволен от играта, но не и от резултата на тима срещу Аячо (1:1) в среща от втория кръг на Лига 1. Именно шведът направи част от многото пропуски на парижани, които отправиха 35 удара към вратата на гостите, удариха и две греди, но не успяха да победят, пише football24.bg.

"Мисля, че доминирахме в играта, но не и в резултата. Имахме много възможности и те трябва да са щастливи, че не отбелязахме повече. Днес не победихме, но създадохме доста шансове. Мисля, че Еди (Кавани) отбеляза фантастичен гол, но получихме само една точка. Трябва да продължим да работим усилено, за да немерим ритъма си и нашата игра. Аз също вкарах гол в първия си мач и мога да си представя как се чувства Кавани. Той ще вкарва още много голове, не се притеснявам за това. Когато отборът играе по-добре, и нападателите ще са по-добри", коментира Ибра.

Кавани под въпрос за първия мач на ПСЖ

В ПСЖ все още не знаят дали новата звезда на тима Единсон Кавани ще е готов за първия мач от новото първенство, пише football24.bg. 2...

Самият Кавани също показа задоволство от гола си, но не беше доволен от крайния резултат. Уругваецът обаче изрази надежда, че с Ибрахимович скоро ще станат убийствен тандем.

"Това е футболът. Ние заслужавахме да спечелим, защото създадохме толкова много възможности, но ще се подобряваме постепенно. С упорита работа ще постигнем нашите цели. Това е първият ми гол за клуба и е хубаво, но не чак толкова, защото не спечелихме в края. Поне голът ни даде шанс да вярваме. Няма никакъв проблем между мен и Златан. Ние сме взаимно допълващите се и това е сигурно. С течение на времето ще се разбираме още по-добре на терена", коментира Кавани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com