"Интер" не можа да скъси разликата с "Ювентус"

6051
"Интер" не можа да скъси разликата с "Ювентус"

Вторият във временното класиране на Серия А "Интер" пропусна отлична възможност да се доближи на една точка от лидера и настоящ шампион на Италия "Ювентус", след като късно снощи загуби с 0:1 при гостуването си на "Парма".

Гол на младежкия национал Никола Сансоне в 75-та минута донесе успеха на "Парма" в мача, който беше част от 14-ия кръг Серия А.

В неделя, 25 ноември, "Старата госпожа" допусна поражение от Милан с 0:1 и даде шанс на "Интер" да скъси разликата. На "Стадио Енио Тардини" обаче домакините играха силно и в крайна сметка стигнаха до успеха, въпреки че през миналата седмица "Интер" специално запази доста от титулярите си точно за този мач и не ги пусна в мача от Лига Европа срещу "Рубин". Нерадзурите загубиха с 0:3 гостуването си в Русия в четвъртък, 22 ноември.

В същото време "Наполи" успя да вземе гостуването си на Каляри с 1:0 след гол на Марек Хамшик и по този начин се изкачи на второ място на две точки от Юве, докато "Интер" се смъкна до трета позиция.

"Милан" излъга "Ювентус" в дербито на Серия А

В поредното, 162-ро дерби, откакто съществува Серия А (от 1929 година насам), отборът на „Милан” успя да спре действащия ит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com