Много лакомници за гол нападат, но един се откроява

6839
Много лакомници за гол нападат, но един се откроява

И вторият кръг от любимата на аудиторията на Actualno.com футболна игра „Лаком за гол” вече е история. Благодарим на всички, които участваха в него и каним всички, които не са, да се включат в голямата забава.

А забава определено имаше и сега, след като цели четири мача от всичките осем завършиха при най-открояващия се за статистиката резултат – 1:1.

Идва ли голямото падение на Реал?

Противната и дълга седмица свърши почивните дни отново са тук. С тях се завръщат и футболните страсти в „Лаком за гол” &nda...

Именно благодарение на едно към едно Добромир Добрев-Добо закова рекордните 12 точки за кръга. Добо познава на точен резултат всички мачове, които завършиха 1:1 – „Тотнъм” – „Манчестър Юнайтед”, „Фиорентина” – „Наполи”, „Рома” – „Интер” и „Хетафе” – „Севиля”, както и „Челси” – „Арсенал”. На знак Добо уцели победите на „Реал” и „Аякс”, като само германското дерби между „Вердер” и „Борусия Дортмунд” му убягва. Шапки долу за този уникален рейд.

На второ място за кръга остана Николай Драганов с 10 точки. Г-н Драганов има три точни резултата - „Тотнъм” – „Манчестър Юнайтед”, „Фиорентина” – „Наполи”, „Рома” – „Интер” и още четири знака, като само „Хетафе” – „Севиля” остана неразгадаем ребус за него.

Трета за кръга е една дама – Яна Георгиева, която завоюва девет точки благодарение на хванатите на точен знак английски дербита между „Челси” и „Арсенал” плюс „Тотнъм” – „Манчестър Юнайтед”, както и още пет знака, като отново „Хетафе” – „Севиля” е пропуснато и на точен резултат, и на знак.

В генералното класиране вече имаме едноличен лидер. Това е Калин Маринов с 18 точки, който поведе след първи кръг заедно с Иларион Иларионов, но сега успя да спечели 8 точки с точни резултати на „Хетафе” – „Севиля” и „Фиорентина” – „Наполи” и още четири знака. Г-н Маринов пропуска само „Тотнъм” – „Манчестър Юнайтед” (колко ли хора са изпищели от радост и гняв при изравнителния гол на Клинт Демпси в последната секунда) и „Рома” – „Интер”.

Двама мъже повеждат в Лаком за гол, дамите готвят ответен удар тази седмица

Първият кръг на играта на Actualno.com „Лаком за гол” завърши. Екипът на любимия ви сайт ви благодари, драги (по)читатели з...

Втори във временното генерално класиране е Ивайло Симеонов с 16 точки. Г-н Симеонов спечели 7 точки през този кръг и със стабилното си представяне е в добра изходна позиция за успех през този месец. Познат от него на точен резултат е „Рома” – „Интер”, а на знак – „Челси” – „Арсенал”, „Тотнъм” – „Манчестър Юнайтед”, „Фиорентина” – „Наполи”, „Валенсия” – „Реал Мадрид” и „Аякс” - „Фейенорд”.

На трето място остава един от досегашните първенци – Иларион Иларионов, с 15 точки. Той печели пет точки благодарение на уцелен точен резултат на „Челси” – „Арсенал” и победите на „Реал”, „Борусия Дортмунд” и „Аякс”. Заедно с него трети в генералното класиране е Димитър Иванов. Г-н Иванов събира 9 точки за кръга – три мача на точен резултат („Челси” – „Арсенал”, „Рома” – „Интер” и „Хетафе” – „Севиля” плюс три на знак - „Валенсия” – „Реал Мадрид”, „Вердер” – „Борусия Дортмунд” и „Аякс”  - „Фейенорд”.

На всички познавачи – браво и успех на всички участници, време е дамите да вкарат в употреба по-подмолни средства, защото засега отстъпват твърде благосклонно на кавалерите. Защото футболът не е винаги 1:1 с действителността – понякога е и 5:0, но само в „Лаком за гол” вие можете да кажете кое как ще излезе. Програмата за следващия кръг очаквайте от утре, 22 януари !!!

Actualno.com

Ливърпул готви отмъщение за Манчестър Юнайтед

След съботната загрявка дойде ред и на основното ястие за футболните лакомници – супер неделя с грандиозни сблъсъци в английското...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com