Паскал Шимбонда може да дойде в Левски

7771
Паскал Шимбонда може да дойде в Левски

Бившият играч на "Тотнъм", "Уигън", "Блекбърн" и френския национален отбор Паскал Шимбонда е бил предложен на "Левски", пише football24.bg. "Сините" търсят класен футболист за поста десен защитник, като първи вариант е Юркас Сейтаридис. Ако сделката със Сейтаридис пропадне, ще бъдат водени предговори с Шимбонда.

В момента Паскал поддържа форма с аматьорския "Маркет Дрейтън Таун", където не получава никаква заплата, а дори помага финансово на клуба. Преди това обаче носи екипите на няколко английски отбора, като най-много мачове записва за "Тотнъм". Шимбонда е част от националния отбор на Франция на iветовното през 2006 година. 

Роденият в Гваделупе играч в момента е на 34 години и едва ли би отказал преговори със сините. Самият Славиша Йоканович иска да има класни футболисти, като бе много доволен от привличането на Алехандро Перес от "Хетафе". В момента Йоканович ползва Станислав Ангелов като десен бек, след като клубът е в процес на раздяла с Дъстли Мюлдер. 

Паскал Шимбонда може да дойде в Левски

Бившият играч на "Тотнъм", "Уигън", "Блекбърн" и френския национален отбор Паскал Шимбонда е бил предложен на "Левски", пише footbal...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com