X
 
 

Обучителен курс „Агробизнес лидери в действие“ в Стара Загора

1096 0
photo of Обучителен курс „Агробизнес лидери в действие“ в Стара Загора
Снимка: Община Стара Загора
Тридесет и трима младежи, лидери и хора, активни в сферата на младежките дейности, ще участват в обучителния курс „Агробизнес лидери в действие“ (EntrepreRurial Leaders in Action),който ще се проведе от 17 до 23 юни в Стара Загора, предаде кореспондентът на Actualno.com.

Той е част от проект по програмата "Еразъм+" на Европейската комисия (ЕК) и в него ще се включат младежи от 10 страни - България, Полша, Испания, Северна Македония, Гърция, Италия, Литва, Румъния, Уелс Великобритания и Хърватия.

Омбудсманът кани старозагорци на съвместна приемна

На съвместна приемна с председателя на общинския съвет (ОбС) Таньо Брайков и със секретаря на община Стара Загора кани старозагорци общ...

Обучението има за цел да развие предприемачество в селските и изолираните райони, да се споделят на добри практики от страните, чиито представители участват в проекта, както и да се придобият знания и умения в стартирането на малък бизнес и за подобряването на работата участващите организации с млади хора, които живеят в изолирани райони. Сред целите на обучителния курс е и намаляването на рисковото поведение сред младежите в селските изолирани райони, свързано с разпространение и употреба на психоактивни вещества.

Организатори и домакини на обучителния курс „Агробизнес лидери в действие“ са Сдружение „Академия на успеха“ - Стара Загора, Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център по зависимости към община Стара Загора.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители