Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Фабиан Марожан: Кога и къде да гледаме мача на Гришо на Ролан Гарос? (ОБНОВЕНА)

29 май 2024, 17:27 часа • 15399 прочитания

Тенис звездата на България Григор Димитров излиза днес за втория си мач от турнира от Големия шлем Ролан Гарос. Българинът се изправя срещу 43-ия в света унгарец Фабиан Марожан, като срещата ще бъде първи официален двубой помежду им.

Григор Димитров - Фабиан Марожан: Начален час и ТВ

Гришо стартира с победа участието си на Ролан Гарос, след като надви Александър Ковачевич в три сета. Марожан също записа трисетова победа - над Михаил Кукушкин. Преди година унгарецът поднесе голяма сензация, отстранявайки Карлос Алкарас от Мастърса в Рим.

Григор Димитров

В колко часа започва двубоя в Париж

Двубоят на Григор и Марожан е трети в програмата на корт номер 7, която започва в 12:00 часа българско време. Преди тях на корта ще излязат Бен Шелтън и Кей Нишикори, както и Йелена Остапенко и Клара Таусон. Мачът на Гришо с Марожан се очаква да започне след 15:30 часа.

Обновена в 17:27 часа: В Париж вали дъжд, което ще забави началото на мача на Григор Димитров (подробности четете в Sportlive.bg).

Ще дават ли мача на Григор с Марожан?

Ролан Гарос се излъчва пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която предава мачовете от турнира, е Eurosport. Не е ясно обаче дали мачът на Григор с Марожан ще влезе в един от двата канала Евроспорт 1 и Евроспорт 2. Можете да следите мача Димитров - Марожан НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: Кой е съперникът на Григор Димитров - Фабиан Марожан?

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес