Шакира и Ирина Шейк водят отбора на идеалните футболни половинки

56316
Шакира и Ирина Шейк водят отбора на идеалните футболни половинки

Освен място за изява на най-добрите футболисти в света световното първенство ще е сцена и за техните прекрасни жени. "Дейли Мейл" направи идеален отбор от 23 половинки на звездите на мондиала.

Ирина Шейк (Кристиано Роналдо)

Сигурно най-известната половинка на звездите, която успява да привлече внимание към себе си въпреки известния си приятел. Руският супермодел редовно снима фотосесии за списания и реклами. Шейк се прочу през 2010 година, когато се снима в клип на Кание Уест.

Шакира (Жерар Пике)

Двамата се срещнаха на снимките за клипа на песента Waka, Waka - химн на предишния мондиал. Започнаха да се срещат малко след мондиала. Семейната им витрина с награди сигурно е доста добра гледка. Шакира е продала 70 млн. копия от албумите си, има десетки награди. А Пике има световна и европейска титла с Испания, както и три титли в Шампионската лига.

 

Бруна Маркезин (Неймар)

Двамата се разделиха в края на сезона, когато Неймар имаше проблеми и в Барселона, но сега пак са заедно. 18-годишна Бруна даже отиде на тренировка на селесао, с което сложи край на слуховете, че нападателят я е сменил със супермодела Габриела Ленци.

 

Ан-Катрин Бромел (Марио Гьотце)

Модел, певица, има успешен блог в интернет - определено жена с много таланти. В хобитата й влизат още бягане, готвене, свирене на пиано. След това се снима за сп. FHM, а накрая опита късмета си като певица под псевдоним Трина Би.

 

Антонела Рокуцо (Лионел Меси)

Четирикратният носител на Златната топка среща Антонела още преди да стане световноизвестен. Двамата израстват заедно в Росарио (Арж). Започват да се срещат през 2008-а, а през 2012 г. се роди синът им Тиаго.

 

Едурне Гарсия Алмагро (Давид де Хеа)

Вратарят на Манчестър Юн я описва като "другата ми половина". Певицата е една от най-известните личности в Испания. Когато тя се появи на гала вечерята на Юнайтед, всички погледи бяха към нея.

 

Карла Компани (Венсан Компани)

Радио водещата със сигурност ще бъде на мачовете, а според нея Белгия има големи шансове да стигне далеч. С моминско име Хигс, тя е родена в Манчестър, но вече се смята за белгийка. Двамата се срещат в Хамбург, където Венсан играе. Тя е фенка на Сити от малка, като се твърди, че има голямо влияние върху неговата кариера.

 

Сара Карбонеро (Икер Касияс)

Избрана за най-сексапилна журналистка, Карбонеро бе обвинена на предишния мондиал, че разсейва Касияс по време на мач. Това не я впечатли особено, а тогава тя целуна Икер в ефир след триумфа в ЮАР.

 

Микела Куатрочоке (Алберто Акуилани)

Двамата са заедно от слабия му престой в Ливърпул през 2009 г. Той се ожени за актрисата, а тя роди първото им дете Аурора през 2011-а. Микела описва връзката им като "история от филм".

 

Йоланте Снайдер-Кабау (Уесли Снайдер)

Дъщеря на бизнесмен, известен като Краля на Ибиса, тя участва в реалити шоу за футболни съпруги в Холандия. Преди няколко дни Йоланте бе избран за най-сексапилна холандка за трети път в последните 4 г.

Даниела Семаан (Сеск Фабрегас)

13 г. по-възрастна от Фабрегас, Даниела изостави милионера Ели Тактук през 2011, след като по-рано той беше видял нейна снимка във вестника, на която тя целува Сеск. Миналата година тя роди дъщеря, докато той играеше за Барса срещу ПСЖ.

 

Фани Негуеша (Марио Балотели)

Никой не знае дали са заедно или не. По-скоро са, а в Италия даже се заговори, че тя е бременна. Преди време той беше казал, че може да прекара целия си живот с нея.

 

Летисия Саагун (Хавиер Ернандес)

Половиката на Чичарито си живее в Мексико, въпреки че от 4 г. той играе за Манчестър Юн. Двамата често си пишат колко се обичат в Туитър.

Серхио Рамос: Двубоят срещу Холандия е ключов

Универсалният защитник на Испания Серхио Рамос беше избран за посланик на УНИЦЕФ и мероприятието се проведе днес в Куритиба. "Бразилия...

 

Амра Силаджич (Един Джеко)

Модел и актриса, за разлика от него тя обича шума около себе си. Даже двамата се сдърпаха леко, когато тя пусна снимка в Инстаграм, на която се целуват.

 

Еванджелина Андерсон (Мартин Демикелис)

Модел от Аржентина, обичана в страната си. Тя обясни, че ще вика на живо за мъжа си и съотборниците му и се надява те да развалят партито на бразилците.

Опасност! Стадионът в Сао Пауло не е тестван при пълни трибуни

Стадионът "Арена де Сао Пауло" не е безопасен на сто процента, алармират бразилски медии. На него, на 12 юни ще е церемонията по открив...

 

Пилар Рубио (Серхио Рамос)

Тв водещата е известна в страната си, но гледа да не говори много за връзката си с него. Въпреки това той се появи в студиото на шоуто й и свири на китара за нея. Най-вероятно тя ще пропусне световното, за да гледа новороденият им син Серхио-младши.

 

Сам Куук (Крис Смолинг)

Известна с появата си на стр. 3, където "Сън" пуска голи момичета. 29-годишната Куук обаче ще разочарова феновете си, защото мисли да спира с фотосесиите.

Жервиньо: Задължително трябва да излезем от групата

Острието на Рома и националния тим на Кот Д'Ивоар Жервиньо коментира, че целта пред неговата родина на Мондиала е да премине груповата ...

 

Лая Граси (Алексис Санчес)

Дизайнер и арт директор тя е гадже на Санчес от 2011 г. насам. Наскоро се заговори, че предстои сватба.

 

Сара Брандер (Бастиан Швайнщайгер)

Тя се запознава с него на парти в Ибиса. Често вика за мъжа си на мачове и със сигурност ще бъде в Бразилия. Моделът обясни, че когато се появила на стадиона на Евро 2012, "орди мъже” я преследвали.

Графитите - изкуство или хулиганство

Бразилия е окичена с рисунки по улици, дворове, сгради и къде ли не. Толкова шарено е винаги, когато има Мондиал. Графитите са отдел...

 

Мелиса Сата (Кевин-Принс Боатенг)

Имало е случаи, в които Боатенг не е искал да играе в мач заради много секс с жена му. Тя обясни, че той получава леки травми по време на секс, който двамата правели от 7 до 10 пъти седмично. "Мразя любовна игра. Искам директно да се хващаме на работа", казва Сата.

 

Колийн Руни (Уейн Руни)

Двамата вдигат сватба през 2008-а, 10 години след като се запознават на 12. Тя натрупа слава покрай него, започна да пише за списания, пусна DVD с фитнес съвети.

Рекордна премия за световния шампион от ФИФА

Новият световен шампион ще получи рекордна премия от ФИФА. Спечелилият трофeя от Мондиал 2014 в Бразилия на 13 юли ще получи 35 милион...

 

Бетани Демпси (Клинт Демпси)

За разлика от много други тя разчита не само на външния си вид, дипломирана психоложка. Все пак и външният й вид е доста добър.

 

Клер Косчелни (Лоран Косчелни)

Тя е известна с това, че винаги кара жената на Бакари Саня да я снима на трибуните. Саня напусна Арсенал, но двете приятелки поне ще бъдат заедно на световното в Бразилия и ще викат за Франция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com