Чили доказа: Не правиш секс, правиш победи

8424
Чили доказа: Не правиш секс, правиш победи

Чили лети на мондиала, въпреки че играчите са лишени от секс. Забраната разкри сп. "Бизнес таймс". Но, изглежда, чилийците действат според мотото "Не правиш секс, но правиш победи". И затова вече са сигурни осминафиналисти.

Това обаче не е правило.

16 часа секс с фенове за чилийска порнозвезда след триумфа

Чилийска порнозвезда ще се наслади до дупка на успеха на националния тим над Испания. Марлен Дол обяви преди мача, че ще прави секс 16 ...

Босна и Херцеговина и Русия са отборите с най-строго сексуално табу на мондиала, а не тръгнаха с победи. Селекционерът на Сборная Фабио Капело повтаря политиката от миналото световно, когато водеше Англия. Тогава половинките на играчите роптаеха, че не ги пускат да припарят до отбора. А "най-зъл" в забраната е Сафет Сушич (Босна и Херцеговина).

"Не ме интересува какво ще правят, ако искат - да онанират! - реагира гневно Сушич на плах въпрос от репортер. - Да не сме на ваканция! Това е световното първенство, по дяволите!"

Тимовете на Германия, Испания, САЩ, Австралия, Италия, Холандия, Швейцария, Уругвай и Англия имат "да" за секс по време на първенството.

Испанците и англичаните очевидно не са получили допълнителен стимул и са на път да отпаднат дори по-рано, отколкото при въздържанието през 2010-а.

Легенда учи: Сексът лекува най-добре по време на Световно

Да се прави секс по време на световно първенство е най-доброто лекарство за футболистите. Разкритието направи колумбийската легенда Кар...

В бразилския и френския лагер нещата са "сложни" - позволение за любов има, но "без акробатики", както се изрази в прав текст Луиш Фелипе Сколари. Френският селекционер Дидие Дешан пък позволява срещи с половинките само в един ден от седмицата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com