Портаджиите, особено от ДПС, ги мразят всички

4798
Портаджиите, особено от ДПС, ги мразят всички
Снимка: БГНЕС

"С безпокойство наблюдаваме как веднага след Вашето отпътуване от страната опитите за сближаване във формула за общо управление между ГЕРБ, Реформаторския блок и Патриотичния фронт продължиха и дори представители на Патриотичния фронт неприкрито заявиха, че целта на подновените срещи и евентуално партньорство е изолацията на либералната партия ДПС по пътя на етно-религиозната нетърпимост и омраза." Това написа лидерът на ДПС Лютви Местан в писмо до председателя на ЕНП Жозеф Дол, който беше за кратко в България и "даде рамо" на ГЕРБ в преговорите за съставяне на правителството.

Коментар на редактора

Не на медийното кръвопийство

Вчера беше беден от медийна гледна точка ден. Затова и личната трагедия на една млада жена дойде направо дюшеш на кръвопийците, които з...

Портаджиите винаги са ги мразили всички. Това е дълбоко вкоренен инстинкт и с него се раждаш, няма как да го научиш. Твърдя, че хората, които носят този инстинкт, са тези, действащи прикрито, егоистично, топящи пред "авторитета" другарчето, за да извлекат собствена изгода.

Местан, категорично, е от тези хора. Той е доказан сътрудник на Държавна сигурност – а там вземат такива, които могат да мамят, да лъжат, да манипулират – иначе няма как да се постигнат определени цели. Доносничеството на лидера на ДПС не е изненада – той разчита на външни сили, които да крепят противоконституционната му партия и да я правят незаобиколим фактор в държавата. И чрез креатури като Пеевски да пада здраво точене откъдето дойде и както падне.

На г-н Местан много добре му се отдава да говори за евроатлантически ценности, без конкретно да ги подчертава. Защо ли – защото думата „ценност” предполага общо благо. Това е то, най-голямата ценност, която в България беше ограбена – с активното съдействие и действие от хора като г-н Местан. От същата порода са и такива като Жозеф Дол, само на по-високо ниво. Добре можете да приспивате с лакърдии, г-н Местан, но истината има гадния навик да изплува. А тя е – можете да прилъжете само тези, които имат икономическа изгода от ДПС или които ги е страх от ДПС, защото ще им се отнеме и малкото, с което преживяват.

Има обаче само едно притеснително нещо в плача и жалванията на Местан - дали не са "за парлама", а всъщност след формиране на правителството да се кара както преди. Скоро ще се разбере.

Фейсбоклук и заспалите му обитатели

Точно 69 часа преди този материал колежката ми Десислава Любомирова публикува своето мнение за Хелоуин и в какъв символ се е превърнал ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com