Keш Кредит с признание за най-бързо одобрение за втора поредна година

1617
Keш Кредит с признание за най-бързо одобрение за втора поредна година
Снимка: Cash Credit

Кеш Кредит е безспорният победител за втора поредна година в независимото пазарно проучване за най-бърз онлайн кредит, проведено от информационния портал Izbiram.bg. Изследването измерва скоростта в онлайн процеса на отпускане на бързи кредити – от момента на подаването на искането за кредит в уеб сайта на съответната компания до момента на получаване на окончателен отговор.

Изпреварвайки всички свои конкуренти, Кеш Кредит отново дава най-светкавичното одобрение на пазара – до 6 минути. Чрез иновативния си метод на работа, компанията цели да осигури максимална бързина, удобство и сигурност за всички свои клиенти. Моменталното одобрение на онлайн кредити пък се дължи на бързия скоринг модел за оценка и изцяло автоматизирания процес на работа, който най-бързата кредитна институция за 2018 г. прилага.

Кеш Кредит сега само на клик разстояние

Кеш Кредит предлага възможност за кандидатстване за кредит от 200 до 2000 лв. вече и през Facebook Messenger. Поради популярността на ...

„Щастливи сме, че бързината на одобрението, което Кеш Кредит предлага – до 6 минути, няма аналог на пазара. След признанието, което получаваме вече две поредни години, уверено продължаваме да работим за разработването и предлагането на нови продукти, които предоставят на потребителите най-ефективните услуги при най-добрите и удобни условия“, сподели Зорница Янакиева, Оперативен директор на Кеш Кредит.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com