X
 
 

Талантите на Асеновград с награди по повод Международния ден на младежта

1291 2
photo of Талантите на Асеновград с награди по повод Международния ден на младежта
Снимка: Actualno.com/Атанаска Маркова
Точно 23 талантливи деца от Асеновград бяха наградени от общината за това, че са прославили града си със своя талант. Инициативата е по идея на Общинския младежки съвет в града и се състоя няколко дни след Международния ден на младежта, който традиционно се отбелязва на 12-ти август. Децата, прославили името на Асеновград в различни области на културата, науката, изкуството и спорта, бяха наградени на официална церемония.

Те получиха медал и грамота, а номинациите бяха предложени от асеновградчани, чрез запитване в социалните мрежи. Организаторите от Общински младежки съвет споделиха, че целта на тази инициатива е желанието им да изразят своята подкрепа към децата на Асеновград и да им покажат, че техните постижения са високо ценени и заслужават обществено признание. От своя страна, кметът на града доктор Емил Караиванов посъветва талантливите малчугани да продължават да следват мечтите си и да бъдат пример не само за своите приятели и съученици, но и за родителите си.

Общински младежки съвет в Асеновград търси таланти

Деца таланти от Асеновград, търси Общинският младежки съвет в града. Идеята на младежите е да съберат на едно място и да поощрят за пос...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Георги Илиев Митев 1 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
    БОЙКОУСПОКОЯВАЩИ ЗА НАС СА БЕЗ ПАРИ. И ВИЖДАМ ВЕЧЕ АЗ БОЖЕСТВЕНА ГЛАВА (ДА КАЖА ТУК ПОХВАЛНИТЕ СЛОВА). ТРИ ПАПИ ПО ГЛАВАТА ГО ГАЛИЛИ И БОГОВЕТЕ НИМБА МУ БЛАГОСЛОВИЛИ.
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Какво общо има коментарът Ви със статията?
    : 0 !