Борисов се водил за ЦСКА по логиката, че навсякъде виждал Гриша Ганчев

4720
Борисов се водил за ЦСКА по логиката, че навсякъде виждал Гриша Ганчев
Снимка: БГНЕС

До 7:30 сутринта гледам да съм се изтеглил за Министерския съвет, за да не преча на трафика. Помолих НСО 7:30-8:30 да се избягва за движение, вечер между 17:00 и 18:30 също. Така премиерът Бойко Борисов започна темата за футбола в България и по-точно ЦСКА.

Бях за Хърватия, каза Бойко Борисов и всъщност именно с фенските му футболни предпочитания за Евро 2016 започна интервюто по bTV, вместо с „маловажни” теми като например АЕЦ „Белене” и президентските избори. Моментално темата се прехвърли към „ЦСКА”, но премиерът я започна с поздравления за „Берое”, „Лудогорец” и дори „Славия” за представянето в евротурнирите. Министър-председателят призна и, че преди няколко месеца си говорил с фенове от фракцията фенове Animals да си говорят за ЦСКА, като успя да вмъкне, че Гунди му е идол. Не ни е работа на нас да се занимаваме преди собственици и футболни хора да вземат решение. Водил съм се от логиката на това, което видях на бенефиса на Христо Стоичков и кой беше на празненствата на Купата – видях само Гриша Ганчев. Така Борисов обясни защо стадион „Българска армия” и базите отидоха при „ЦСКА-София” т.е. дружеството, което държи Гриша Ганчев и за момента е съставено от обединението на ПФК Литекс и Чавдар Етрополе.

Борисов с тояга и морков към БСП за Белене, обеща предсрочни избори, ако ГЕРБ загуби президентските (ВИДЕО)

Както и с ЕРП-тата – виждате, че ЧЕЗ и EVN съдят България. Това заяви премиерът Бойко Борисов по темата АЕЦ „Белене”....

Ако има законов начин, не 11 млн. лева, ами 20 млн. лева щяхме да дадем. Аз съм левскар, но ЦСКА е постигнал най-много успехи, подчерта Борисов. И предложи да се направи обществено обсъждане, да стане всеки министър шеф на футболен клуб, да се дадат 100 млн. лева държавни пари и футболът пак да бъде държавен. Поне 25 млн. лева сме дали за футбола в последните години, подчерта Борисов, който подчерта, че е още по-добре, че Гриша Ганчев му е и противник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ