ЦСКА притисна некоректен платец за €600 000

8447
ЦСКА притисна некоректен платец за €600 000
Снимка: БГНЕС

ЦСКА поздрави турския Мерсин за завръщането в елита с... покана да си плати дължимите 600 000 евро, съобщава вестник "Труд". Сумата е по трансфера на нападателя Спас Делев от зимата на 2012-а. Трансферът беше за 1,2 милиона евро.

Мерсин се показа като некоректен платец, а след изпадането от елита ФИФА не можеше да задължи финансово закъсалия клуб да се издължи. В понеделник ЦСКА изпрати писмото и до световната централа, с което настоява да бъде взето бързо решение.

Рекламен бос помага на ЦСКА

Красимир Гергов е третият едър бизнесмен, който помага за гарантирането на финансовата стабилност на ЦСКА. Рекламният и медиен бос веро...

На „Българска армия" имат да получават още 250 000 евро от трансфера на Александър Тонев по оста Лех - Астън Вила. Но договорката с поляците е желязна и парите ще бъдат преведени.

ЦСКА ще търси контакт с румънския халф Александру Пакурар за разсрочване и намаляване на задълженията. Футболистът не взе нито стотинка за 3 месеца през 2012 година и една сутрин замина за родината си, без да се обади. ЦСКА е задължен да плати всички заплати по договора му, които възлизат на около 500 000 лева.

До края на месец май „червените" ще трябва да платят 80 000 лева и на футболист №1 на България Иван Иванов. Той се споразумя с ръководството за два равни като стойност транша и вече получи единия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com