ЦСКА разсрочва дълговете си, уверява: лиценз ще има

8869
ЦСКА разсрочва дълговете си, уверява: лиценз ще има
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА стартира от понеделник преговори за разсрочването на дълговете, касаещи предстоящите плащания по мониторинга, които трябва да бъдат извършени до края на месеца. През цялата следваща седмица фокусът на управата ще бъде съсредоточен изцяло върху задълженията, които са с падеж 30 юни. Изготвен е пълен списък с всички кредитори, като дължимите суми са ясни до стотинка. От "Армията" ще се опитат да разсрочат част от парите.

Членът на УС Иво Котев бе категоричен: "Ще издържим мониторинга и няма да имаме проблеми с лиценза. Имаме план как да действаме. Наясно сме с всички задължения и няма да има изненади. Завеждаме дело срещу Джаксън Менди. Дори от морална гледна точка той не постъпи правилно спрямо нас. Джаксън е казал, че го боли кракът и не може да тренира. А на следващия ден подписа с другия отбор (б.а. - Литекс). Сега вместо да играе пред 20-30 хиляди души, ще поритва пред 20-30", каза, ' Котев пред Канал 3.

Тримата "нови" в ЦСКА с повторен дебют срещу Марек

ЦСКА се изправя срещу Марек днес в първа контрола от лятната подготовка. Червените и новакьт в А група играят от 11:00 часа на стадион ...

"Факт е, че част от законите са така направени, че футболистите могат да си тръгнат не само заради неизплатени заплати. Всичко, което се изля върху нас през последната седмица, е плод на злостна кампания. Обстановката обаче вече се успокоява, смятам, че няма да има други напуснали", допълни още членът на УС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com