Лидерите на ЦСКА питат Тодоров за пари

7847
Лидерите на ЦСКА питат Тодоров за пари
Снимка: БГНЕС

Тримата капитани на ЦСКА - Валентин Илиев, Тодор Янчев и Апостол Попов, се срещнаха вчера с изпълнителния директор Александър Тодоров. Това се случи малко преди "червените" да заминат за лагера си в Боровец, съобщава "Тема Спорт".

Тема на разговор бяха възнагражденията. Капитаните, от името на всички играчи, искаха да разберат кога ще им бъдат изплатени премии, заплати и траншове.Футболистите имат да взимат 7-8 премии, включително четирите за победите над Левски, и една заплата за април. Поводът не е бил толкова забавянето, колкото да получат уверение, че ще има редовни плащания в клуба.

ЦСКА официално с дълг към Гранден

ФИФА преизчисли лихвата по делото на Елиот Гранден срещу ЦСКА и вече тече срок за плащане. Французинът има да взема близо 90 хиляди евр...

Тодоров е заявил на тримата лидери, че през новия сезон плащанията ще бъдат много по-регулярни и няма да има такива забавяния, като през миналата кампания. Още до края на седмицата футболистите ще получат заплатите си за април и така по отношение на месечните възнаграждения няма да има просрочия. Ще останат само премиите, които поетапно ще бъдат изчистени.

Много е вероятно до петък, 13 юни, играчите да вземат един от бонусите си - този за победата над Левски през октомври миналата година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com