Лудогорец се разделя с Мишел Платини

11618
Лудогорец се разделя с Мишел Платини
Снимка: Getty Images / Guliver

Лудогорец ще се раздели с нападателя Мишел Платини, информира "7 дни спорт". Шансовете на централния нападател да остане при шампионите и за новия сезон са много малки.

Мишел дойде точно преди година от ЦСКА. Той обаче така и не успя да пасне първо при Ивайло Петев, а след това и при Стойчо Стоев.

Рангелов: Лудогорец е голям, но не ми е първи вариант

Националът Димитър Рангелов не отхвърли възможността през новия сезон да играе в шампиона Лудогорец. 31-годишният нападател е свободен ...

Бразилецът получи шансове към края на сезона, но не успя да ги оправдае. Освен това Платини не пасна към стила на игра на "зелените", които по-трудно действат с типичен таран.

В момента от клуба обмислят как да се разделят с нападателя, а вариантите са няколко. Възможно е договорът между двете страни да бъде прекратен по взаимно съгласие, но първо трябва да се търси мнението на футболиста и на неговия агент.

Съществува възможност Платини да бъде поставен в трансферната листа и да му се търси нов отбор, който евентуално да го закупи. Третият вариант е Мишел да бъде даден под наем на отбор, който го пожелае за през сезона.

В момента бразилецът заема и квота за чужденци извън ЕС, след като от доста време не може да получи български паспорт. Нападателят има нужните години в България, но така и не беше уреден с документи заради бавните процеси на административните органи.

Лудогорец инвестира в бъдещето с два трансфера

Шампионът на България Лудогорец реализира поредния си трансферен удар. Този път той е насочен по-скоро за успехи в бъдеще. „Орлит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com