Нямам време да се занимавам и с БФС, каза Домусчиев

15837
Нямам време да се занимавам и с БФС, каза Домусчиев
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев няма никакво намерение да става президент на БФС. Той разкри това при гостуването си в предаването на Карбовски по TV7. Бизнесменът заяви, че в момента е прекалено зает и дори управлението на клуба от Разград му идва прекалено.

"Нямам достатъчно време да се занимавам, БФС си е фирма, каза Домусчиев. - Да кажем, че БФС не ми пречи в момента. Мисля дори, че доста неща се промениха под натиска на президентите на работещите клубове. Нещата там ще вървят все по-добре и БФС ще помага все повече".

Домусчиев се гаври с Левски и ЦСКА: Да ни гледат и да се учат!

Собственикът на чудото "Лудогорец" Кирил Домусчиев придоби самочувствие от евроуспехите на клуба и започна да си прави гаргара със стол...

Домусчиев обясни и случая с Валери Божинов, който в крайна сметка облече екипа на Левски, въпреки че имаше преговори да стане играч на Лудогорец. "Да ви кажа ли честно? Много мои приятели ми се обадиха с молба за него. Казаха, че е свестно, мъжко момче и има нужда да си съживи кариерата. Независимо, че треньорите бяха малко против, защото се притесняваха да не се случи нещо в съблекалнята, знаете за атмосферата..., аз го поканих на разговор. Предложих му да дойде в отбора и му казах, че като българин искам да помогна да си възроди кариерата. Казах му, че в България ние сме най-подходящият отбор да го върнем в големия футбол. В крайна сметка след всичкте тези разговори, Божинов не се обади и избра Левски. Той си е поел по неговия път. Имаше възможност, но...".

Собственикът на Лудогорец коментира и звездата в тима Роман Безяк, за когото каза, че цената му вече е 10 милиона евро след мачовете с Лацио. "Много хора ме питат дали ще го продавам, включително и самият футболист, разкри Домусчиев. - Не го продадохме зимата и се видя, че има полза от това. На лято ще взимаме решение. Ако го продаваме, ще е много скъпо, за да има смисъл този трансфер. Ако дойде обаче сериозен клуб и предложи сериозни пари, ние нямаме морално право да го спираме да отиде там. За всички футболисти се отнася това. Всичко е въпрос на цена и по-добър клуб".

Кирил Домусчиев се ядоса много на поредното твърдение от недоброжелатели, че Лудогорец е "турски" отбор. "Нямаме нито един турчин в състава. Главите на тези хора са такива, объркани, заяви той. - Това са големи глупости, които се говорят. Заради тях си направих усилие да проуча, че 90% от хората в Разград са българи. Повечето мохамедани са по селата наоколо. Първата или втората година тези обиди ми правеха впечатление, но сега го приемам като поредната простотия, на която не обръщам внимание".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ