Станков и Тасевски заведоха иск срещу Локо (Пд)

6490
Станков и Тасевски заведоха иск срещу Локо (Пд)
Снимка: БГНЕС

Кризата в Локомотив (Пловдив) продължава да се задълбочава. Ръководството на тима все още не е наясно дали отборът ще стартира новия сезон. За капак на всичко пък вчера бившите треньори Александър Станков и Жикица Тасевски заведоха иск срещу клуба, съобщава "Тема Спорт". Двамата си търсят общо 31 хил. лева от смърфовете. Те вече са изпратили нотариални покани към "черно-белите".

Засега собственикът Константин Динев все още не е дал категоричен отговор дали ще остане в Локо Пд, или ще напусне. Тежкото финансово положение и обвитото в мъгла бъдеще накара голяма част от футболистите да разтрогнат договорите си.

Камбуров: При друг собственик ще остана в Локо (Пд)

Нападателят Мартин Камбуров е все по-близо до ЦСКА, но въпреки това продължава да няма договор с клуба. Това накара "Тема Спорт" да пот...

Капитанът Сашо Тунчев бе един от първите, които се разделиха с тима от „Лаута" . Бранителят вече дори си уреди трансфер в ЦСКА.

От вчера свободни агенти са и неговите доскорошни партньори в защита Асен Георгиев и Ангел Грънчов. Двамата вече разговарят с други отбори, където да продължат кариерите си.

Почетният президент на Локо Пд Христо Бонев е много притеснен от случващото се в клуба. "Тежко ми е, много ми е тежко за ситуацията с Локомотив. Повече не искам да говоря. Надявам се нещата да се оправят", бе лаконичният коментар на Бонев.

Бившият административен директор Атанас Узунов също не бе особено словоохотлив и сподели единствено, че е потресен от ставащото на "Лаута".

Грозен скандал прекъсна пловдивското дерби при юношите

Дербито между Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) при родените 1998 година бе прекратено заради скандал, съобщава "Пловдив Дерби". Н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com