Тримата "нови" в ЦСКА с повторен дебют срещу Марек

7460
Тримата "нови" в ЦСКА с повторен дебют срещу Марек
Снимка: БГНЕС

ЦСКА се изправя срещу Марек днес в първа контрола от лятната подготовка. Червените и новакьт в А група играят от 11:00 часа на стадион "Искър" в Самоков.

Стойчо Младенов ще даде шанс за изява на почти всички нови попълнения, както и на част от юношите, които се готвиха с тима в Боровец. Очаква се Тунчев, Маркиньос и Камбуров да бъдат титуляри и по този начин да направят повторен дебют за ЦСКА, макар и 6 неофициална среща. Каращият проби с тима нападател Кристиан Поуга пък е с лека контузия и участието му в контролата е под въпрос. Еденилсон Бергонси почти сигурно няма да играе, тъй като е назад с подготовката и е провел само 3 тренировки - една в четвъртък и две вчера.

Менди: Томов ме принуди да напусна ЦСКА

Бившият защитник на ЦСКА Джаксьн Менди нападна жестоко Александър Томов. Защитникът разтрогна контракта си с "армейците" в понеделник, ...

Участие в мача ще вземат и част от юношите. С тима се готвиха вътрешният халф Петър Витанов, както и централните зашитници Божидар Чорбаджийски, Юлиян Илиянов и Тони Стоичков. Поне двама от тях няма да пътуват за Холандия.

Съществува възможност обаче контролата да бъде отложена заради тежките климатични условия през последните дни. Теренът в Самоков е в лошо състояние в следствие проливните дъждове и сутринта ще бъде решено дали проверката да се състои.

В понеделник ЦСКА заминава за втория си лагер в Холандия. Там предстоят още пет проверки. На 12 юли пък ще е официалното представяне на отбора за новия сезон в контрола срещу Берое на "Армията" от 17:00 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ