УЕФА казва за скандалния мач до 10 дни, Михайлов спокоен

5652
УЕФА казва за скандалния мач до 10 дни, Михайлов спокоен
Снимка: БГНЕС

До 10 дни УЕФА трябва да излезе с решение дали ще има наказание за БФС относно скандалния мач на националите до 19 г. срещу Португалия (0:7), предаде "Меридиан мач".

Както вече стана ясно, в София са отседнали пратеници на евроцентралата, които водят разпити с участници в срещата - от треньора Владо Стоянов до някои от футболистите, най-известните сред които Георги Китанов от Черно море и Борислав Цонев от Левски. Въпросната среща се проведе през юни 2013 г. и бе част от груповата фаза на европейското първенство, като още на почивката сънародниците на Кристиано Роналдо водеха с 5:0. Интересът на спецчастите е бил провокиран от високите залози за брой голове и голям резултат.

Представителите на УЕФА всеки ден водят разговори с офицера по сигурността на БФС Димитър Христов, тъй като президентът на родния футбол Борислав Михайлов е в Казахстан, където ще се проведе конгрес на евроцентралата.

Самият Михайлов обаче е споделил пред колегите си, че не очаква никакво наказание, тъй като проверката от УЕФА е по-скоро рутинна и санкция за БфС едва ли ще има. Все пак крайното решение ще стане ясно в най-скоро време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ