25-годишен мъж се е самоубил в столицата

4894
25-годишен мъж се е самоубил в столицата

25-годишен мъж се е самоубил снощи в столицата, това съобщи за Агенция "Фокус" старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР. Около 20.08 часа е получен сигнал за прострелян младеж в жилищна кооперация в кв. "Яворов" на ул. "Леонардо да Винчи". На място са пристигнали полицейски екип и линейка.

Установено е, че 25-годишен мъж с инициали К.Ч. се е прострелял в главата с пистолет, законно притежаван от баща му. В жилището са живеели младежът, родителите му и неговата приятелка. По първоначална информация, без да бъде забелязан, 25-годишният мъж е взел пистолета и се е прострелял в главата с него.

Запалиха колите на екоактивисти

"Тази нощ пред дома ми гръмна взрив. Унищожена е моята кола и колата на племенника ми", съобщи за БГНЕС Светла Ваташка, собственик на...

При транспортирането му за болнично заведение, мъжът е починал от нараняването. Установява се - какви са мотивите за самоубийството. Водят се разговори с родителите му и с приятелката му, за да се установи по какви причини младият мъж се е самопрострелял. Продължава работата по случая.

 

 

 

В САЩ се провежда мащабна операция по залавянето на полицай-убиец

Полицията в Калифорния е поставила под усилена охрана над 40 свои служители във връзка с опасността от нападение от страна на бившия по...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com