Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Определят представителите в Надзорния съвет на НЗОК днес

17 април 2013, 12:32 часа • 6076 прочитания

Днес ще бъдат определни представителите на държавата в Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса. Това ще се случи по време на правителствено заседание, съобщават от пресслужбата на Министерски съвет.

Служебният министър на здравеопазването проф. Николай Петров ще предложи за разглеждане създаването на Комисия по прозрачност по Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина и определяне на нейния състав.

Министрите ще обсъдят и доклад за одобряване на протокола от редовното заседание на смесената комисия за опазване, поддържане, обновяване и обозначаване на българо-македонската държавна граница. То се е провело 18 и 19 декември 2012 г. в Скопие.

Служебният министър на икономиката, енергетиката и туризма Асен Василев ще внесе проект на решение за утвърждаване на план-сметката на Фонда за приватизационен и следприватизационен контрол към Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол за 2013 г.

Предвидено е и обсъждането на доклад за одобряване състава на делегацията за участие на 22-ата годишна среща на Съвета на управителите на Европейската банка за възстановяване и развитие. То ще се проведе на 10 и 11 май в Истанбул.

Министрите ще обсъдят и одобряването на средносрочна бюджетна прогноза за периода 2014-2016 г. и за одобряване на актуализацията на Стратегията за управлението на държавния дълг за периода 2013-2014 г.

Десислава Мирчева
Десислава Мирчева Отговорен редактор
Новините днес