Папазов: Арестът на Божков е свързан с цялостната дейност на ДАИ

5283
Папазов: Арестът на Божков е свързан с цялостната дейност на ДАИ

Министърът на транспорта Данаил Папазов заяви пред БНР, че обвиненията към Валентин Божков са свързани с цялостната дейност на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”. "Главно за провеждане на изпити, издаване на лицензи. Прокуратурата и компетентните органи се занимават с този въпрос.

Не мога да ви дам подробности, и аз очаквам такива. Надявам се, в следващите няколко часа действително да получим картината. Най-точно ще бъде утре да ви кажа, че имам такава", каза министър Папазов. На въпрос - дали е бил в течение на тази операция, той коментира: "Доста сигнали имаше за корупционни схеми - и в министерството, и в прокуратурата. Повечето се дублираха. Зная, че компетентните органи работеха по тези сигнали".

Билетът за влака поскъпва с 5%

Цените на билетите за така наречените "комерсиални" жп-дестинации ще бъдат увеличени. Това обяви транспортният министър Данаил Папазов...

На въпрос дали тези сигнали са били конкретно срещу Валентин Божков, министър Папазов заяви: "Не. Бяха споменавани доста имена. Доколкото си спомням, в сигналите никъде не си спомням името на господин Божков да е било споменавано. Но доста други служители бяха там".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com