БСП не заслужава да спечели изборите

19695
БСП не заслужава да спечели изборите
Снимка: БГНЕС

БСП трябва да си даде много ясна сметка, че дори и не заслужаваме да спечелим изборите, ако трябва да съм съвсем откровен, защото нито като управление се справихме както трябва, нито като реформа в партията. БСП трябва да си изживее своя катарзис. Това каза бившият депутат от Коалиция за България Георги Кадиев в предаването „Тази сутрин“ на бТВ.

„Аз умишлено мълчах от Kонгреса до днес, защото все пак исках да дам някакво време нещо да се промени. За съжаление не виждам абсолютно никаква промяна. И думите „промяна чрез приемственост“, които чух от новия председател, за мен са неправилна посока.

В сбълъсъка между титаните Янев и Бареков не мога да бъда полезен

В сбълъсъка между тези титани не мога да бъда полезен. С тези думи бившият вътрешен министър и лице на АБВ Румен Петков отказа да комен...

Трябва много рязко скъсване с миналото. Много рязко скъсване с практиките, които бяха насадени тогава с целия този кръг около Сергей Станишев, за да имаш някакво лице и да излезеш пред хората.

„Няма предварително загубени и предварително спечелени избори, но това не означава, че трябва да тръгнеш с лъжата, че „видиш ли, аз стана ли председател, всичко ще цъфти и ще грее, и ще спечелим изборите“. Единственият шанс в момента на хората от всички партии е чрез префернциалния вот да вкарат хора в парламента, които те наистина искат да видят, не които апаратът иска да види“, категоричен беше Георги Кадиев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com