X
 
 

Хакването на НАП от 20-годишен показва, че образованието става все по-добро

17154 30
photo of Хакването на НАП от 20-годишен показва, че образованието става все по-добро
Снимка: Правителствена пресслужба
"Хакването на системата на НАП от 20-годишен хакер показва, че образованието става все по-добро. Горанов, трябва да се помисли как такива вълшебници, тези деца да работят за държавата".

Така премиерът Бойко Борисов коментира фактът, че 20-годишен мъж е хакерът, източил данните на 5 млн. българи от масивите на НАП.

Заловиха бургазлия, създал сайт, за да точи кредитни карти

Служители на „Икономическа полиция” Бургас заловиха извършителя на транзакции в размер на 900 лева, който е правил и други ...

"За радост, все още имаме служители в тази сфера, чиито заплати са ниски, те са стари кадри, но заради честа на пагона го правят. Така че и на МВР, и на БОП ги похвалете, но това, което ми докладваха, просто е уникален този хакер", каза още премиерът.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 2 потребители
 • Анонимен 13 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Руския еничар Борисов пак се опитва неумело да прикрие кремълските си началници! Руски хакери атакуват България в отговор на договора за Ф-16 - https ://kafeneto.wordpress.com/2019/07/21/%d1%80%d1%83%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%85%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d1%80%d0%b8-%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%82-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b2-%d0%be%d1%82%d0%b3%d0%be/
 • “…дълбоко посредствен, дори тъпоумен интригант-сървайвър” сп.“Форбс” за лицето от кадрото 12 “…дълбоко посредствен, дори тъпоумен интригант-сървайвър” сп.“Форбс” за лицето от кадрото преди 1 месец Профил на трол?
  “Чули ли сте някога българският премиер Бойко Борисов да каже нещо срещу Русия? Не става дума да извърти една цветиста псувня по неин адрес, а да каже нещо критично, за нейната електронна интервенция или БСП-арска русификация? Не сте чули, драги читателю, и може би никога няма да чуете, тъй като той е от онова поколениe българи, сполучливо преминали метаморфозата от тъпотата на живковизма до имита виж още ›› цията на европеизъм.(Николай Флоров)'
 • сакън, атаката не е от русия - вервайте 11 сакън, атаката не е от русия - вервайте преди 1 месец Профил на трол?
  след руското хакване на търговския ни регистър и националната ни агенция по приходите , тази ББдъвка с 20-годишния гениално образован хакер-вълшебник е ББалон за отвличане на вниманието от горещата руска!! връзка - като твърдението на Горанов за 3-те % източени данни от НАП - опасността е за физическите!! лица и въпросът е къде са милиардите ЕС пари за ИТ сигурност на бг държавните сървъри виж още ›› (youtube.com/watch?v=HAUdb7H9KkY )
 • 'образованието' на мутро-премиера да се разплаща от НАШИЯ ДЖОБ става все по-добро 10 'образованието' на мутро-премиера да се разплаща от НАШИЯ ДЖОБ става все по-добро преди 1 месец Профил на трол?
  голяма забава настана с този хакер - измести машинното гласуване - това си е мутро-милиционерско активно мероприятие:'белите хакери да дойдат' обещано от 'правосъдния министър' - целта е изнудване на някои “оперативно-интересни” хора - а хакера-сътрудник ще съди България и драгия данъкоплатец ще му плати - Контракоментар и Биволъ: интервю с хакер с милиционерско-мутренско самочувствие и образо виж още ›› ванието МУ от 12:42мин.ТУК:youtube.com/watch?v=mptQ4MeZfaQ
 • той не знае колко не знае 9 той не знае колко не знае преди 1 месец Профил на трол?
  ББезкнижен гамен и нищо не знае, той не знае колко не знае. Ако добавим и характерното милиционерско-мутренско самочувствие на тиквоций, смехът е готов. Но когато такъв човек представя държавата ти пред света, смехът се превръща в ГОЛЯМ срам
 • Ано 8 Ано преди 1 месец Профил на трол?
  Хакер, това е мръсен демон-комунист, защото те са 90% от всички хакери по света! За бившите страни от СИВ, трябва жестока лустрация, като всеки имал червена партийна книжка д аполучи авроматично 5 г. затвор, а ако е убивал - доживотен затвор,а децата му да нне заемат обществени и държавни длъжности до 9 - коляна, както Хан Крум а наказвал престъпниците до 9-то коляно, като ги е разскъсвал с 4 коня виж още ›› на 4 части! но сега е 21 век и това е невъзможно, ни трябва задължително да има !00% жетсока лустарция, без милостна за комунистите, избилаи над 300 000 и то най-образованиет Българи през жестикте години на комунизма у нас!
 • Ано 7 Ано преди 1 месец Профил на трол?
  Не пюийте по Бойко! Той е хиляди пъти велик, само за това че е създал ГЕРБ! тогава е напълно естетсвено, че Той е за предпочитане, пред г-жа селянката от с. Крушовица, Варачанско, която незанйно от къде вади стотици милиони да купи дав грамадсни партамента в София, докатао е живяла на квартира до тогава и да купи прочутият "Техноимпекс" за $700 000, което показва безкрайната й тъпотия, з виж още ›› ащото тогава "Техноимпеск" е бил почти фалирал! Тогава, ако я сравним с Бойко, той е направо гений в сравнеие с такава престъпна перачка на пари и пълна глупачка по всички линий за елементарна интелигентност, коео се обяснява от нейният селско ратайски произход!
 • Ано 6 Ано преди 1 месец Профил на трол?
  Трябва да се чел "Винеу" за да мислиш така! Хекерите са хулиганите в Интернет и още преди 19 години имаше 15 годишен Руски хакер хакнал банковите сметки на 35 милиона Американци. Затова не трябва образованиее, а да си купиш добра хакерска програма и да си безкрайно нахален до престъпност, за да я използавш или ти трябва просто килийно образование! Съвсем друго се иска да си прогармист: а виж още ›› бстрактен 100% интелект, с поне 2-3 виши образования и 2-3 езика! Затова истинските програмистите са малко,а полуобразовани хакери под път и над път!
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Пълна пародия е тая история, абсолютна инсценировка. Жалко, че момчето искащо да помогне сега ще лежи. Сега хем има изтекли данни и могат да си правят измами с тях, защото са свободно разпорстранени, хем са освободени от отговорност, защото хакер ги е дръпнал, хем пък имат и хакер който предварително си е признал, че е разбил сайта на нап. Просто е трявало да скалъпят историята, да си заловят хаке виж още ›› ра и да си оберат лаврите.
 • +!? 4 +!? преди 1 месец Профил на трол?
  Сега ще видите как ще излезне, че руснаците са го наели :-))) Няма такъв цирк никъде по света мисля.. Нищо няма да лежи момчето. За такива кадри в другите страни се избиват. Ще му предложат сега работа, проект, свобода. Какъв затвор ви гони?
 • Боко Мазника от БРЕГ 4.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 месец Профил на трол?
  Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме. Това са думи на Смешникът премиер Бойко Борисов през март 2012 година!!! Смешникът Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ??? Правителството на Борисов докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална разруха, глад, мизерия и м виж още ›› асови самоубийства в България??? Да бъде забранено гласуването на неграмотните български граждани!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 1 !
Нагоре