X
 
 

Четирима са обирджиите на бензиностанцията в Казичене

983 0
Четирима са обирджиите на бензиностанцията в Казичене
Снимка: БГНЕС
"Записите показват, че четирима души са взели касата, част от оборота и са напуснали. Хубавото в случая е, че няма въоръжени хора и няма бруталност при извършване на престъплението". Така коментира обирът на бензиностанция в Казичене главният секретар на МВР Ивайло Иванов, цитиран от БГНЕС.

Actualno.com припомня, че маскираните мъже влезли в обекта около 2 ч. през изминалата нощ, заплашили касиерката и служител на обекта и откраднали наличния оборот и цигари. След това избягали. Сигналът бил подаден от служителите към 2.30 сутринта. Няма пострадали при обира.

Маскирани задигнали 10 000 лв. от бензиностанция в София

Маскирани обирджии задигнали близо 10 000 лв. от бензиностанция в София, съобщава БНР. Обраната бензиностанция се намира в района на К...

Работи се по абсолютно всички версии като при всяко престъпление. Съвсем скоро ще имаме резултати, заяви още Иванов.

„Към този момент не можем да кажем дали един и същи е почеркът в сравнение с обраната преди дни край Долни Богров. Докато не задържим извършителите, няма как да го потвърдим“, каза главният секретар на МВР.

Само преди няколко дни, отново маскирани мъже, обраха бензиностанция на бул. "Ботевградско шосе" в столицата. Тогава те задигнаха и машина за електронни винетки. 

Actualno.com

Етикети: