Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 07-11 МАРТ

06 март 2022, 20:03 часа

ВОДОЛЕЙ

Тази седмица е промяна за сърцето ви и мотивация да работите върху това, което искате да създадете за себе си. Не за света, не за някой друг, а за теб. Това също така представлява по-значителна промяна на оставянето на миналото, дори ако все още носите части от него със себе си,

5 зодии ще намерят лично щастие през пролетта

ТЕЛЕЦ

Като земен знак, който управлява Венера, имате нужда от комфорт, но също така имате нужда от радост и удоволствие. Тази седмица бележи момент, в който ще ви е по-удобно да преследвате онези мечти, които някога са изглеждали твърде големи. Вземете енергията и се свържете отново със сърцето си. Разберете какво наистина иска и какво наистина ви изпълва.

РИБИ

Не отхвърляйте нищо, защото все още не можете да разберете как да го превърнете в реалност. След като решите по пътя, Вселената винаги ще ви помогне, за да ви помогне да го постигнете. Въпреки че това е само началото, важно е да разпознаете кога наистина да се засилите и да създадете живота и дори връзката, за която наистина мечтаете.

3-те зодии, които не могат да управляват парите си

ЛЪВ

Това е добра седмица за Лъвовете, особено за влюбените. Имахте нужда от нещо като събуждане, нещо, което да ви напомня, че човекът, с когото сте, е жив и се нуждае от вашето внимание. Ще разберете, че не е тяхна единствена работа на земята да се тревожат за вас. Тази седмица ви събужда и ви връща към това да бъдете добрият човек, който всъщност сте; любовният ви живот ще премине от нула на сто, просто защото най-накрая се събудихте от заблудата си.

 

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес