Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 вида изневери, които НЕ включват секс и целувки

22 ноември 2018, 13:46 часа

Физическата изневяра от скоро е изместена от така наречената емоционална изневяра. Много специалисти твърдят, че тя е доста по-болезнена за другия и се приема много по-остро от колкото идеята за чисто физическо удоволствие, което получаваш от друг човек. При емоционалната изневяра не става въпрос за целувки, секс или прегръдки. При нея няма абсолютно никакъв физически контакт и въпреки това е неприемлива.

Ето и видовете изневяра:

Много близък приятел от срещуположния пол

Това може да ти създаде сериозни проблеми. Както много други неща са направени за двама, така и любовта е. Не бива да намесвате трети човек, защото напълно ще загубите баланса във връзката си. Дори да няма нищо между вас на пръв поглед, множество статистики показват, че шанса единия да не приема другия като просто приятел е огромен. Ако чувствате, че има нещо, по-добре се отдръпнете на време, за да не нараните половинката си. Изневярата е едно напълно осъзнато действие, което ще е по-добре да избегнете.

Онлайн флирта

Обикновено е много лесно да поддържаш връзка с няколко човека, ако само с един се виждаш на живо. Онлайн връзката е много лесна и по този начин се привързваш емоционално към непознат човек. Но тя изобщо не е безобидна. Замислете се колко зле бихте се почувствали, ако приятелят ви изпраща съобщения на друга жена. Това определено е една от непростимите изневери, които раняват половинката ви най-много.

Оплакване пред приятелки

Мислейки си, че по този начин се успокояваш или решаваш проблемите си, всъщност проваляш още повече връзката си. Постоянното оплакване и обсъждане на другия човек няма да доведе до никъде и определено няма да ти бъде от полза. Поискайте съвет, ако мислите, че имате нужда, но не коментирайте личните си отношения прекалено задълбочено. Замислете се как бихте се почувствали, ако разберете, че половинката ви обсъжда нещата, които го дразнят с приятелите си, а не с вас.

Замисляш се за изневяра

Ако непознат мъж започне да флиртува с вас и това ви накара да се замислите дали няма да бъде забавно да се отдадете на изкушението, то връзката ви наистина има проблем. В една щастлива връзка, двамата нямат очи за други хора. Ето защо, ако в случаите, когато единия го няма, другия започне да търси внимание другаде, това е сигурен признак ,че изневярата е на път, а връзката не е стабилна.

Поглеждаш телефона си постоянно

Ако докато сте с половинката си постоянно гледате в телефона си, то това е ясен признак, че той не е толкова интересен за вас. Без значение дали пишете с друг човек или просто разглеждате социалните мрежи, това е ясен знак, че там има нещо по-интересно от партньора ви. Ако е така, помислете как можете да промените нещата и да подобрите връзката си. В противен случай, нещата малко по малко ще започнат да умират.

Флиртувате с някого пред партньора си

Всеки обича да му се обръща внимание, но ако допуснете да обръщате повече внимание на някого другиго, а не на партньора си, това може да се разтълкува погрешно и да го подразни. В същото време, ако покажете ясна заинтересованост към вниманието, което някой друг ви дава в присъствието на половинката ви, това също няма да се разтълкува добре .

 

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес