Кои мъже да избягваме в любовта?

27015
Кои мъже да избягваме в любовта?

Със сигурност всяка жена си е мислила колко по-лесен би бил животът й, ако можеше бързо да разпознава знаците, че една връзка е обречена на провал.

Има няколко типа мъже, с които връзките трудно се получават. Психолозите подредиха списък с мъжете, без които всяка жена може.

На първо място са вечно недоволните представители на пола. Той мрази работата, съседите, колегите си, кучета, котки, деца, дъжд, сняг...всичко. Такива хора не спират да се оплакват и вечно намират недостатъци в половинката си, предаде БГНЕС.

Стиснат мъж, който не харчи за нищо или точно обратното – прахосник е равно на катастрофа в личния живот. Връзките в такива хора се развалят, когато предприемете по-сериозна крачка и започнете да делите общ семеен бюджет.

Мамино детенце - силно привързаните към майките си мъже не могат да вземат никакви важни решения. Не очаквайте независимост и уважение от човек, който признава само една жена – майка си.

Вечно безработните също са лоша компания. Това са онези типове мъже, които постоянно търсят работа или вдъхновение, но все не ги намират. Той ще живее на ваша сметка и дори ще ви упреква, че не разбирате "тежката му съдба".

Редактор: Калина Здравкова

В хотелите се търсят шампоани и... еротични филми

При настаняването в хотел мъжете и жените се насочват към нещата, които най-много ги интересуват/вълнуват в стаята под наем. Ново брит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com