Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вижте най-любопитното от изминалата седмица (ВИДЕО)

11 май 2018, 14:57 часа

За добро настроение и повече усмивки и през тази седмица, редакционният екип на Actualno.com избра за Вас най-любопитните новини и видеа от последите пет дни.

Насладете се на тях и се заредете с положителни емоции за предстоящия уикенд!

Първата дама на Бразилия скочила в езеро, за да спаси кучето си

Марсела Темер, съпруга на бразилския президент Мишел Темер, спаси своето куче, хвърлило се в езеро на територията на резиденцията на държавния глава.

Млада жена направи нещо НЕМИСЛИМО на магистралата (СНИМКИ)

27-годишната фенка на слънчевите бани опънала едно одеялце на магистралата и се настанила на асфалта, за да събере малко тен. Действията ѝ предизвикали пълен фурор, но иначе изнервените шофьори искрено се забавлявали с нея.

Вижте какво правят шофьорите в Германия при катастрофа на магистрала (ВИДЕО)

При една катастрофа, станала на 14 април тази година в Германия, на А92 край Мюнхен, водачите на автомобили направиха нещо, което удиви дори спасителните екипи, пристигнали на мястото.

Крадец потроши Порше в полицейска кола, вижте какво се случи след това (ВИДЕО)

Местен жител на Торонто заснел на видео опита за залавянето на похитител на спортен кабриолет Порше. За да задържи престъпника, полицейски автомобил спрял движението по пътя, а след това, когато нарушителят го ударил, блокирал откраднатото превозно средство.

ТИР заля с шоколад магистрала в Полша (ВИДЕО)

ТИР, превозващ 12 тона течен шоколад, се преобърна на магистрала в Полша. Общо шест пътни платна бяха залети с лепкавата субстанция. Продуктът се втвърдил бързо и са били необходими големи количества вода, за да се почисти магистралата.

Дъщерята на Джеки Чан се оказа бездомна (ВИДЕО)

Джеки Чан може да е световноизвестен и да има милиони, но дъщеря му е бездомна. 19-годишната Ета сподели видео в YouTube, в което обяснява, че вече няма дом заради "хомофобията на нейните родители".

Скандал с нередовен пътник донесе глоба от една заплата за контрольорки в Бургас (ВИДЕО)

Скандал за нередовен пътник в Бургас, който стана изключително популярен в социалните мрежи, доведе до глоби за две кондукторки. Скандалът избухва, защото проверяващите искат да наложат глоба на момиче – 10 лева, което твърди, че е щяло всеки момент да си купи билет и е приготвило пари, но е седнало да ги извади от чантата си. Следват и размени на реплики, включително и с други пътници. Накрая момичето, при слизането си от автобуса, замеря контрольорките със стотинки.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес