X
 
 

Дъщерята на Джеки Чан се оказа бездомна (ВИДЕО)

12570 2
photo of Дъщерята на Джеки Чан се оказа бездомна (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Guliver
Джеки Чан може да е световноизвестен и да има милиони, но дъщеря му е бездомна. 19-годишната Ета сподели видео в YouTube, в което обяснява, че вече няма дом заради "хомофобията на нейните родители".

Причината е, че след дълго мълчание през октомври 2017 година тя разкри своята хомосексуалност с пост в Instagram.

Джеки Чан ще вземе "Оскар" за цялостно творчество

Известният китайски актьор и майстор на бойните изкуства Джеки Чан ще получи "Оскар" за забележителни заслуги в развитието на кинематог...

"След години на срам и страх от света, стигнах до извода, че е по-лесно да се приеме, че не съм призвана да обичам или да бъда обичана. Особено като лесбийка в общество, което е толкова чувствително към тези теми", признава тя. След това тя се обявява в любов на приятелката си Анди, с която живее повече от година: "Бих направила услуга на семейството си, ако се криех, мълчах и бях послушна, както ме учиха през целия ми живот. И тогава ти дойде в живота ми и доказа точно обратното. Заслужавам да бъда щастлива, да обичам и да бъда обичана. Анди прие всичко от мен, добрите, лошите и лудите ми страни".

Явно родителите й не приемат нейната сексуалност, заради което вече няма дом.

"Бездомни сме от един месец поради хомофобията на нашите родители. Ние спим, наред с други неща, под мост", казва Ета. Анди Аутъм седи до нея: "Помолих за помощ от всички, моите приятели, цялото ми семейство и всички ни изпратиха в домовете, където знаеха, че ще бъдем разделени", казва във видеото в YouTube.

Двете млади жени след това обясняват, че ходят в полицията, болниците и асоциациите на лесбийките и гейовете, но никъде не намират протегната ръка.

Осъдиха сина на Джаки Чан на 6 месеца затвор

Джейси Чан, 32-годишният син на актьора Джаки Чан, бе осъден на шест месеца затвор и глоба от 2000 юана (322 щатски долара) за притежан...

"Ние просто искаме хората да знаят какво става, защото изглежда абсурдно, че на този етап никой не може да ни помогне. Аз наистина не разбирам", казва раздразнено Ета.

Младата жена обикновено живее в Хонконг с майка си, но тя няма връзка с Джеки Чан. През 2015 г. Ета каза за баща си по време на интервю за "Експрес": "Не го чувствам. Той е моят биологичен баща, но той не е част от моя живот".

Източник: БГНЕС

Арестуваха сина на Джеки Чан за употреба на наркотици

Синът на китайския актьор Джеки Чан е бил арестуван в Пекин заради употреба на наркотици. Това съобщи вестник South China Morning Post,...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители