Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Млада жена направи нещо НЕМИСЛИМО на магистралата (СНИМКИ)

10 май 2018, 15:34 часа

Англичанката Лили Уилитс реши да извлече най-доброто от една лоша ситуация и с това събра погледите на околните. Великобританката и приятеля ѝ заседнали в тричасово задръстване на магистрала, когато жената решила просто да легне между колите на платното и да си прави слънчеви бани. Младата жена била на път за Блекпул с партньора си Сам Уодсуърт, но катастрофа с камион ги накарала да спрат на място за часове, съобщава "Дейли Мейл".

Те били сред хилядите хора, заклещени на пътя и били принудени да седят в колата си и да се пържат от покачващите се температури. След като разбрала, че ще трябва да чакат най-малко три часа, Лили, майката на две деца, решила да излезе от колата и да се възползва от слънчевите лъчи.

27-годишната фенка на слънчевите бани опънала едно одеялце на магистралата и се настанила на асфалта, за да събере малко тен. Действията ѝ предизвикали пълен фурор, но иначе изнервените шофьори искрено се забавлявали с нея.

Лили Уилитс от Йорк, Северен Йоркшир, разказа: "Тъй като времето беше толкова приятно, решихме да направим нещо хубаво. А и децата ми бяха в този момент при баща си, така че бяхме само двамата със Сам".

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес