ПСЖ приключва разочароващия сезон: Меси, Мбапе и Неймар заедно за последно?

6631
ПСЖ приключва разочароващия сезон: Меси, Мбапе и Неймар заедно за последно?
Снимка: Getty Images

Френският гранд ПСЖ си върна титлата в Лига 1 след сензационния успех на Лил през миналия сезон. Въпреки това обаче феновете на парижани далеч не са очаровани от представянето на любимия им отбор през сезона. В Шампионска лига тимът рано-рано напусна борбата, въпреки че през лятото се подсили с нова доза звезди от най-високо ниво.

ПСЖ с последен мач за разочароващия сезон

И в този смисъл - изглежда много вероятно домакинството срещу Мец от последния 38-и шампионатен кръг да е последният случай, в който на терена заедно в един отбор са Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар. Прогнозите на специалисти и анализатори са френският нападател да напусне през лятото и да поеме в посока Реал Мадрид.

Сблъсъкът между ПСЖ и Мец ще се състои в събота, 21-ви май, от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех на Маурисио Почетино и компания е 1,20, докато победа за гостите е със ставка 14,00. Съответно равенството между двата тима е оценено на 8,80.

След трите поредни равенства ПСЖ най-сетне победи в последния кръг, но сега се изправя срещу тим с две поредни победи. Все пак парижани са в серия от 12 поредни успеха срещу Мец, въпреки че в двата най-скорошни сблъсъка между тези съперници Мец успяваше да се разпише.

Коефициентът и в този техен дуел двата отбора да успеят да си отбележат по поне едно попадение е 1,75, докато за няма гол/гол е 2,20. Съответно ставката за това ПСЖ и Мец да си спретнат голово зрелище и да си вкарат над 5,5 попадения е 4,10, докато за под 2,5 гола е 4,20.

Меси, Мбапе и Неймар "избухват" като за последно заедно?

Партньорството между атомното трио на парижани в нападение определено не бе такова, каквото привържениците на отбора си представяха. Въпреки това показателите им за мачовете от Лига 1 чисто индивидуално са впечатляващи - 25 гола и 17 асистенции за Мбапе, 12 гола и 6 асистенции за Неймар и 6 попадения с 13 асистенции за Меси.

В клуба се надяват като за последен мач от кампанията тримата да "избухнат" срещу Мец. Коефициентът на efbet първият гол в двубоя да е дело на аржентинеца е 4,90 (ставката за негов гол по всяко време е 1,77), докато пазарът това да го стори Мбапе е 3,50 (ставката за негов гол по всяко време е 1,44). Неймар да отбележи първия гол в мача е с коефициент 5,00, а гол на бразилецът по всяко време от двубоя е със ставка 1,78.

ТЪГА ЗА МОНАКО И СТРАСБУРГ, РАДОСТ ЗА НИЦА И МАРСИЛИЯ В ПОСЛЕДНИЯ КРЪГ НА ЛИГА 1

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com